Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nic sem nečekal a krom dobré Nicole Kidman ani nic nedostal...bohužel se musím přiklonit k názoru,že ne vždy stačí mít v hlavní roli známou tvář namaskovanou k nepoznání a navíc obsazenou v hodně nezvyklé roli.Tohle je přesně ten případ a ač se Nicole vážně snaží,nedokáže zachránit,že celé je to zbytečně dlouhé a nemá čím překvapit...40% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Policistka jako šupák, kterou neustále dohání minulost a pronásleduje současnost. Policistka, která se ve svém vlastním zájmu nebojí ani porušit zákony. Neúměrně pije, sotva spí, žádá o odpuštění svého bývalého přítele a její 16ti letá problémová dcera je od nich zcela odcizená. Ale jako policajtka je setsakramentsky dobrá. Takovéto náměty bývaly prioritou spíše pro mužské typy, ale co si budeme povídat, genderová rovnost je prostě genderová rovnost, tak proč by se něco takového nemohlo týkat i žen. Snímek tedy v jádru věci nepřináší vůbec nic, co by jsme ještě neznali. Nikole Kidman je ve své roli téměř k nepoznání. Není ta její ošklivost až moc agresivní? Ale je vidět, že si něco takového zahrála s chutí, čímž je její herecký výkon naprosto uvěřitelný. Tento chladnokrevný thriller, plný noční můry agonie, lítosti a odplaty, sice je ve svém smyslu předvídatelný, ale tak, jak je to natočeno, stále účinný. I když je fakt, že určité scény spíše vytvářejí něco jako parodii na právě klasické mužské archetypy starších policejních filmů. Snímek hodně temný, v jádru věci dráždivý, vizuálně podmanivý a jako thriller prostě dobrý. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Aj z N. Kidman sa snažili „spraviť svojráznu policajnú hrdinku“. Ja viem, to je silný výraz. Vytvorená atmosféra pre príbeh je aj viac-menej v poriadku, ale ten samotný príbeh nie je šikovne využitý pre filmové účely. Časovanie preskakovania medzi minulosťou a súčasnosťou nie je zlá, ale mohla byť aj lepšia. Veľmi pomalé tempo na 2 hodiny. N. Kidman kvôli filmovej roli ešte ani raz nevypadala tak zle. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řekla, že se o nedělním večeru podívám na pěknou babu, ale ouvej, baba to sice byla, ale o kráse nemohlo být ani řeči. To, co ji potkalo, ji poznamenalo i fyzicky, a tomu se nelze divit. Já moc nemám ráda příběhy, ve kterých už není moc co změnit a hlavní postava se potácí ode zdi ke zdi, zabředává do čím dál tím větších s***ek a potápí se hloub a hloub do svých depresí. Tady však pro mě napětí fungovalo, odhalení a závěr postupovaly sice pomalu, ale udržovaly mě v pohotovosti, že jsem od filmu ani na chvilku nedokázala odejít. Myslím, že to rozhodně není špatný příběh, ale ten hluboký smutek z něj, ta bezmoc, ta ve mně zůstane. Vidět už ho znovu nechci. Takový mix Bodu zlomu a Zrůdy. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

To je tak strašně utahaný, že to snad natáčeli v Utahu. Filmu nepomohlo ani přeskakování z minulosti do současnosti. A linka s neposlušnou dcerou úplně zbytečná. Kidman je tak dobře namaskovaná, že spíš uvěříte, že si není schopná ostříhat nehty na nohách, než že je nějáká ničitelka. I když udělat rukou do minuty bembelína odkázanýho na lůžko ji šlo dobře. 40%. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Nicole Kidman sa priznala, že počas natáčania bola hrozne prechladnutá, dokonca povedala, že pri natáčaní posledných scén nevládala stáť na nohách. (Astonko)

Reklama

Reklama