Reklama

Reklama

Code 8

Trailer 1

VOD (1)

Lidi s nadpřirozenými schopnostmi jsou v tomhle městě pod přísným dozorem policie. Jeden z nich se přesto dá na dráhu zločinu, aby pomohl těžce nemocné matce. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to taká typická priemerná záležitosť. Síce nápad je parádny ale prevedenie mizerné. Rovnako tak herci. Snímka je v super štýle futuristic world, máme tu pár "mutantov" so super schopnosťami, ale inak je tam plno nudných a hluchých miest. Hudba žiadna. Tiež prelety lietajúcich áut vyzerajú príšerne, neveríte tomu a tým pádom sa nudíte, lebo viete, že len pozeráte nejaké video čo urobili amatéri v štúdiu pri popíjaní coffee latte. Masky (prilby) vyzerajú dobre, to je však všetko. Ale aj snaha sa cení. Druhý krát by ste ma ale neprinútili sa na to pozrieť. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc bych si přál mít Code 8 víc rád. Zpočátku se to tváří hrozně ambiciózně, jenže mám takový dojem, že kdybych shlédl kraťas z roku 2016, tak bych minimálně dostal stejné uvedení do světa vylepšených lidí s tím rozdílem že jako nášup bych nedostal velmi fádní příběh se špatným hercem, který není schopný utáhnout celovečerák. Hudební složka se vskutku snaží vykrádat dokonalé Drive. Body musí jít zákonitě dolů. 40% ()

Reklama

tkey 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení fajn a obrácené pojetí využívání / zneužívání schopností a strachu z nich také. Osobně vidím tuhle variantu "WHAT IF" pravděpodobnější, než X-Meny a i schopnosti jsou více blížící se realitě. Defacto každá schopnost je pouhé zesílení schopnosti, kterou již lidé běžně disponují (z větší části) - naše tělo produkuje elektřinu a přenáší tak nervy, lidské svaly a kosti dokážeme posilovat, nějací léčitelé mezi námi taky běhají (i když jejich efektivita je někde jinde) a číst myšlenky občas také dokážeme. A každá schopnost má svoje výhody, nevýhody, cenu i omezení. Celkově jsem se bavil a film utíkal. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatické, snaživé sci-fi, ktorému chýba rozpočet. Napriek tomu však spokojnosť a režisér sa snažil ako sa dalo. Robbie plus Arrow je za mňa dvojka, ktorá ma sem prilákala. Tématika mi sedí a príbeh nenudil. Nie je to nejaké originálne ale rozhodne to neurazí. Nehovorím, keby to má v ruke niekto skúsenejší, vedel by som si to prestaviť lepšie. Ale takto, s prižmúrenými očami tie 4* dám. Finále mohlo byť oveľa lepšie teda. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Na prdel jsem si z toho nesednul, ale rozhodně to nebylo špatné. Nápad se trochu podobá X-menům, hlavně co se postavení zbylé společnosti vůči schopnostem hlavních postav týče. Scénář, efekty i hlavní obsazení bylo velice povedené a jako celek se jedná o slušné scifičko, u kterého jsem se nenudil, ale dala se z toho udělat větší řežba. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Financovanie filmu prebiehalo formou tzv. crowdfundingu. Tvorcovia žiadali 200 000 amerických dolárov, nakoniec dostali takmer 2,5 milióna. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama