Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

Marze 

všechny recenze uživatele

Neni to obvykly feel-good rodinny film.Ale ma to svuj sarm srdce na pravem miste.Humor je obcas hloupy.Emocni sceny stesti a smutku jsou opravdu emocionalni.Adopce neni moc originalni tema ,aby si to ziskalo publikum,ale filmu pomaha obsazeni a ryzi autenticita.Pro me zajimave otazky,jsk v Americe system funguje,protoze zrovna budu delat zkousku z Nahradni rodinne pece. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jako instantní dojímák, který začal tlačit slzičky hned na první schůzce skupiny potenciálních adoptivních rodičů, to nakonec nebylo až tak manipulativní, trapné ani blbé. V dětském křiku a nepořádku či pubertální vzdorovitosti se tato rodinná dramedie nevyžívala a snesitelnou nálož sentimentu uhladila v pozitivní kombinaci s vřelým vtipem i rozumným nadhledem normálních postav, kterým přejete, aby k/v sobě našly cestu/důvěru. Spokojených 65 % ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Navzdory (prominutelnému) idealistickému přístupu a zpracování hodně silný příběh a film. Ono je vlastně i dobře, že je to pojato tak humorně a lehce, o to více z toho vystoupí a zasáhnou ty vážnější partie filmu. Rose Byrne je prostě k sežrání, Wahlberg má se mnou problém, že si ho ještě pořád pamatuju jako Marky Marka a ne a ne se té vzpomínky u jeho filmů zbavit. Ale nehraje vůbec špatně. Dětští herci paráda. Český název filmu tradičně poněkud mimo. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Trochu komedie, hodně rodinný drama, a to (vyjma úplného závěru) zcela koukatelný, i díky scénáři, jenž se nebojí slůvka fuck, případně hlubších psychologických úderů, který by člověk ve filmu s Marky Markem nečekal (viz např.: "jste jen další ženská, která si osvojila malé sirotky jenom proto, aby se sama cítila dobře."). ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se povedlo. Nenápadná komedie s né příliš velkou kampaňí je nakonec hit jara a Mark Wahlberg si připisuje další body. Manželé se rozhodnou adoptovat dítě, ale ve výsledku si adoptují tři rebely, kde 15 letá Isabela Moner, představuje typického drzého nezvladatelného teenejždra. Smích doslova střídá pláč a kouká se na to moc hezky. 80% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)

Reklama

Reklama