Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 2

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (123)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pane jo, kdo by to řekl, že se na stará kolena Jean-Claude takhle pochlapí a natočí v podstatě nejlepší film, kde hraje hlavní roli, od Until Death z roku 2007 a dokonce si dovolím tvrdit, že po herecké stránce možná i ten vůbec svůj nejkvalitnější. Lukas mě totiž vážně oslovil komplexně, tedy ve většině ohledech, ovšem právě van Dammův výkon zde jednoznačně vyčnívá, svého hrdinu ztvárnil naprosto přesvědčivým a silným dojmem, s koňskou dávkou uvěřitelných emocí, jeho postavě jsem žral každé slovo, každé gesto, k čemuž sice samozřejmě nemalou měrou přispěl i ten jeho skutečně strhaný a unavený ksicht, nicméně i tak tu prostě za mě Jean-Claude van Damme podal svůj životní herecký výkon. Krom něj je vážně zábavná ale i zápletka, která tedy sice určitě nepřekypuje originalitou, ovšem rozhodně ani na vteřinku nenudí, je napínavá, není až tak předvídatelná, postupně slušně graduje a v závěru se doslaví i nečekaný zvrat, takže je fakt těžké i jí něco vytknout. Fungující je pak i atmosféra, která je správně syrová a nekompromisní, za výrazné je jinak potřeba označit ale i ostatní postavy a jejich herecké představitele, takže Lukas se zkrátka skutečně povedl, a i když se jedná pořád spíš o béčko, tak se jedná o béčko velmi kvalitní a musím zopakovat, van Damme herecky zraje jako víno, a to nemyslím vůbec ironicky. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

VanDamme točil v posledních letech samou škváru,snad jen film mýho oblíbence,dnes pětasedmdesátiletýho Petera Hyamse Enemies Closer stál za pozornost.Jinak hrůza.Leclercq už za sebou má nějaký natočený filmy,takže nováček to neni,ale v mých očích je to klasickej průměrář.Ani Lucasem větší díru do filmovýho světa neudělá.Ale protože tohle je po dlouhý době film s belgičanem trochu na úrovni,tak si spíš zaslouží pochvalu.Je to takový pomalý akční drama , který mě bavilo,archivovat ho nebudu,ale možná se časem k němu ještě vrátím.slušný.60%. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Jestli je meditační thriller o stárnoucím hrdinovy šálek vašeho čaje, potom je Lukas (evropský název je The Bouncer) kriminální film pro vás.Van Damme má přes svůj věk noblesnost i když zápletka je večerníčková. Filmu jsem byl ochoten věnovat pozornost, ale už ne ochoten zapojit mozkové buňky. Pokud jste fanoušek, tohle musíte vidět a pravděpodobně to bude pro vás zábava. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Jean-Claudovi slúži ku cti, že sa z času na čas snaží svoju filmografiu osviežiť niečím iným, ako len podfinancovanými béčkami z rumunsko-bulharskej produkcie. Tentoraz to skúsil s akčnou drámou. A vyšlo mu to. The Bouncer možno v rade obdobných filmov nie je ničím výnimočný, no dokázal som si vychutnať jeho pôsobivú, temnú atmosféru a aj keď som sa miestami trochu nudil, pokojne ho môžem označiť ako najlepšiu vandammeovku za posledných 10 rokov. 55 % ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nepůsobí to jako laciná břečka bulharské či rumunské produkce. To je fajn. Líbila se mi i jistá bezútěšnost, která se celým filmem táhla, což poporoval i unavený a chraptící JCVD. Jenže občas to působilo strašlivě utahaně a díky tomu vycházel na světlo fakt, že s logikou si tady nikdo hlavu příliš nelámal. Akce byla spíš průměrná a na nějaké kopačky či otočky rovnou zapomeňte. Podívat se na to dá, ale momentální hodnocení (65%) je poněkud přepálené. 50% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Když Lukas (Jean-Claude Van Damme) bojuje o post ochranky ve striptýzovém klubu, několikrát spadne na zem. Kdykoliv však vstane, je čistý. (Nathaniell)
  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)

Reklama

Reklama