Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3 (2023) (série)


Kapitola 18: Doly na Mandaloru (S03E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 18: The Mines of Mandalore (více)

VOD (1)

Mandalorian a Grogu prozkoumávají zničenou planetu. (Disney+)

Recenze (56)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra, tak takhle měla vypadat ta předchozí epizoda. Výborně natočená věc, která má krásný vizuál, dojde i na skvělou atmosféru, kdy v jednu chvíli si tento díl říkal o to, aby se z toho stal horor. Fakt super pasáž s tou věcí, která nepřátelům odebírá krev. Bo-Katan je výborná a jsem hrozně rád, že dostane zde větší prostor než u předchozí řady. Grogu zde byl pro mě osobně tou nejlepší věcí. Hrozně moc si to s ním užívám. Celkově epizodě nejde nic vytknout. Byla to paráda. P.S. Chci hororový Star Wars!!! ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozpráva sa to štýlom, ako pre 6 ročné deti... (Mando a aj Bo Katan musia vysvetľovať každú maličkosť, alebo opisovať každú blbosť, ktorú práve robia) Dejovo je to zase o ničom... (jedna postava niekam príde, tam sa dačo posere, ale do konca epizódy to vyrieši iná postava, tak aby sme v ďalšej epizóde reišili zase niečo iné/to isté). Jediné pozitívum je kyborg, ktorého mohli nechať utiecť a pôsobiť tak ako záporáka na dlhšiu dobu (škoda, že sa tak nestalo), pretože vizuálovo a aj nejakým "backstory" pôsobil fakt super. // Toho mythosaura fakt nemuseli ukazovať tak moc. Stačila nejaký záber na kus kože a nie celú hlavu. Tým pádom by to malo okolo seba väčšie tajomno a hype. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalsi gumaci, nevyhnutny cute Grogu-blabot a x-krat sfilmovany "svet v podzemi". Nebyt stretnutia "mytickej bytosti" v hlbinach, tak epizoda fakt nema co ponuknut. Je pravdou, ze serial ocenia takmer vylucne fanusikovia a znalci lore-u. Este jedna takto slaba epizoda a asi nebudem investovat do dalsich cas. ()

kristianzen 

všechny recenze uživatele

Šílené scénáristické nesmysly.. To se fakt nedá, nechápu, že to ostatní nezarazí.. V minulém díle neúprosná sháňka po super bojovém droidu, aby pak vzal jako že pohoda, nějakého nebojového, který se bojí?! a ta Bokatan tam roky jen sedí na zadku na trůně a čeká eh.. V závěrečné scéně něco Manda stáhne do obřích hlubin, aby to tam pak jen "postávalo" a "koukalo"?!  Mozek bolí, ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá pecka, kde dává každá vteřina smysl a naprosto jsem si jí užila. Navíc moc oceňuji větší prostor pro Katee Sackhoff. Přestože to její věcné sundavání helmy je pro mě dost těžké na rozdýchání. Vím, že je to fikce, ale štve to. Já když si blbě jenom sundám čepici, tak vypadám jako rozcuchaný koště... :( ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Tvorové žijící pod povrchem Mandaloru jsou Alamité. Primitivní humanoidní druh, který před čistkou žil na povrchu v neosídlených oblastech. (Veskoslav)
  • V tomto díle je první výskyt Mandaloru ve hraných Star Wars.
    (Cardo)
  • Ruiny města, kde se nachází doly, je bývalé hlavní město Sundari. Poprvé jsme jej mohli vidět v Klonových válkách (od r. 2008) za vlády Satine Kryze, sestry Bo-Katan Kryze. (Veskoslav)

Reklama

Reklama