Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Durdas 

všechny recenze uživatele

Jednička psího poslání byla skvělá a tak jsem se těšil i na dvojku a ta snad byla i lepší než jednička! Film byl skvělý a úplně jsem cítil, jak se nechávám unášet příběhem. Baileymu jsem moc fandil a naopak každý neúspěch a smrt strašně mrzela. Příběh měl nakonec krásné rozuzlení a konec, který byl dotažen ještě dál než jsem čekal, tak na tom konci mi dokonce... dokonce ukápla i slza, jak to bylo úžasně dojemný... Tohle byla naprostá bomba! ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Druhý díl nefungoval tak správně, jako první. Nic nového nepřináší, takže ten wow efekt z té čisté psí lásky se už nedostavil. Místy je to přehnaně sentimentální a zbytečně tlačí na emoce. Chování hlavních postav mi nepřijde uvěřitelné a celkově to bylo takové zbytečně ubrečené. Přitom ta myšlenka v knížce byla vážne silná. ()

Reklama

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od prvého filmu by dokázal druhý diel fungovať ako rodinná dráma bez Baileyho ako vyprávača. Opäť sa ale jedná o pekný film, ktorému nechýbajú emócie. Možno vzťahy a charaktery niektorých postáv sú trochu šablónovité, slúžiace len účelu deja. Inak nie je čo dodať, jeden z tých filmov, kvôli ktorým filmy vôbec pozerám. Hudba opäť výborná. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Psíčkari si pri tomto filme isto prídu na svoje (ak im nestačil už prvý diel, ten som však nevidel), no mne to zas tak veľmi nesadlo. Hlavná myšlienka, že verná psia duša sa vracia k svojmu milovanému pánovi skrz ďalšie životy je síce dojemná, ale aj dosť gýčovo dojí emócie. Tiež mi dosť dlho trvalo kým som sa naladil na to, že rozprávačom je pes - bolo to na mňa až príliš pre deti. Ako rodinný film je to pekné, ale to je asi všetko. 6+/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Já jako kočkař jsem zas zavítal k filmu vyloženě pro pejskaře, už jen proto, že mě první Psí poslání před dvěma lety citově úplně rozbilo. A Dog’s Journey je opět nádhernou rodinnou podívanou už jen kvůli poutu Ethan & Bailey, ale koho nezaslepí sentimentalita, táhnoucí se celým filmem, bude mu více než jasné, že ty necelé dvě hoďky jsou vyloženě jako přes kopírák verzí předloňského A Dog’s Purpose. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)
  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)

Reklama

Reklama