Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (156)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalší dôkaz, že môj vycibrený vkus sa s tým mainstreamovým už príliš často nezhodne a nechápem, tak nízke hodnotenie tejto pecky. Na druhej strane hovadiny pre malé deti typu Onward tu sú extrémne nadhodnotené. No čo už, mne to je jedno. Ja som si nových animovaných Addamsovcov do sýtosti užil. Od parádneho cool štylizovaného vizuálu, sympatických postáv (exotov z Addamsovej rodiny som vždy zbožňoval už od čias pôvodného seriálu), množstva drobných zábavných vtipov a vychytávok až po tradičný dej s morálnym ponaučením. Proste to nemá chybu a vyrovná sa to skvelej filmovej dvojke. Pochvalu si zaslúži aj famózny SK dabing, ktorý ten CZ strčí do vrecka. 8/10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bolelo a hodně (viděl jsem oba předchozí filmy ani ty nebyly světoborné, ale dalo se na ně dívat) . Pamatujete Loraxe? https://www.csfd.cz/film/293571-lorax/komentare/ tak tento film je na podobné brdo máme zde rodinu podivných lidí a proti nim stojí rodina ´´dokonalých lidí´´ a jejich život do toho kamery na každém rohu a šmírování sousedů . Účesy postav jsou hodně podobné chování a závěrečná pointa úplně. V celém filmu jsou zhruba 3 vtipné scény (oživení mrtvých, žáb, závěrečný vtip o chybějících končetinách a dál si nevzpomenu) jinak je to přehlídka grotesek, které se hodí tak maximálně do seriálu o délce třeba 10 minut navíc jsem nepochopil proč jedna z postav zde chodí skoro pořád nahá. 20 procent a i to je moc. Je smutné, že to tolik vydělalo, ()

Reklama

JADIM 

všechny recenze uživatele

Minuloročný "halloweensky" animák, ktorý som úspešne odignoroval, a tak ho pozerám s ročným odstupom. Túto rodinu som do vydania filmu nepoznal a moc ma neláka ani ten pôvodný seriál. Chcel som nejaký animák na halloweenske obdobie, no mám z toho zmiešané pocity. Začalo to veľmi sľubne. Oceňujem, že ma to uviedlo do deja od úplneho počiatku. Malo to aj v pohode atmosféru, nie hororovú, ale takú temnejšiu. Pokračovalo to ako fajn animák, pri ktorom som v rámci komédie mal pár takých momentov, kedy som vydal zvuk, ktorý pripomínal smiech, no dej a zaujímavé postavy ma celkom zaujali. Asi 30 minút pred koncom sa však niečo stalo, prestalo to byť zaujímavé, všetko bolo povedané a už som iba čakal na koniec, ktorý bol jasný. Filmu hlavne ďakujem za zoznámenie s *nesympatickou* a *hroznou* rodinkou (*v jazyku Addamsovcov, samozrejme*). 5/10 (Videné 30.10.2020, SK dabing) ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako přiznám se, že sám bych na to nešel, protože i když jsem kdysi celkem se zaujetím sledoval černobílý seriál z roku 1964, tak filmy (obzvláště dvojka) se mi vůbec nelíbily a hodnotil jsem je jednou hvězdou....No ale protože mě na to vytáhla kamarádka, tak jsem si protrpěl....Ale vůbec neprotrpěl, bylo to nad očekávání dobré - plné suchého a černého humoru, mělo to příběh, efekty byly lepší než z hraných verzí (dobu nezastavíš)... Takže i když jde víceméně o spíše průměrný animák (který se navíc staží kopírovat Hotel Transylvánii), docela jsem se bavil...Naštěstí to má jen 87minut a to je tak akorát... Taky musím uznat, že Wednesday je fakt super (hlavně se podívejte na ty její cool, vlastně spíš dark copy) a její kamarádka Parker tomu dávají i jistý "lidský" rozměr. Co mě naopak zklamalo, bylo, že to vůbec není horor (ano horory nemám rád, ale troška napětí by neuškodila)....viděno v kině 2D (cze.)...60% ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné animované překvapení. Nic jsem od tohoto snímku neočekával a byl jsem mile překvapený. Animace této strašidelné rodince rozhodně přidává protože jsou zde věci, které by v opravdovém světě nebyli možné a přeci jen snímek jednou nohou (nebo aspoň jednou patou) stojí v reálném zasazení. Opravdu příjemná animovaná podívaná během líného dnu. Mrzí mě, že si film nevedl v kinech líp, ale jsem rád, že pokračování již bylo oznámeno. Určitě se do tohoto světa rád vrátím. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)
  • Vo filme sa rodina Addamsovcov presťahuje do Westfieldu v New Jersey, mesto, v ktorom sa narodil a vyrastal Charles Addams, tvorca rodinky Addamsovcov. (belinko)

Reklama

Reklama