Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 8

Recenze (156)

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Addamsovu rodinu miluju a laťka je díky původnímu seriálu a prvním filmům nasazená hodně vysoko, ač následující pokusy o oživení byly vždy zoufalé. Nemám problém s animovanou podobou (však oni byli animovaní už v 70. letech) a začátek nevypadá špatně, povedený dabing Oscara Isaaca, ale je vidět, že i přes kratší stopáž se inspirace velmi rychle vyčerpává a jakási parodie na make-over nefguje. Definitivni zklamání je mazurka, která byla ve filmu zlatým hřebem, takže to tím kleslo pod 50%. Závěrečné překreslení seriálové znělky je super, ale už to nezachrání. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Proč? Proč někdo vytvoří takhle zbytečný film? Mně se to prostě nelíbilo. Jako, že bych byla znechucená nebo tak něco, to ne. Ale prostě od Addamsovic rodiny čekám automaticky něco víc, tohle byla nuda. Navíc Wednesday, která si dobrovolně vzala růžovou sponku do vlasů, mě bude děsit ve snech ještě dlouho.. Jako úplně blbý to prostě není, ale podle mě to vidět nepotřebujete. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vlastně celkem povedená pohádka, která je ale spíše pro publikum 12+, jelikož menší děti si z ní moc neodnesou a my dospělí si ji jen bez větších emocí užijeme a jdeme dál. Zábavně rozehrané charaktery rodiny jsou asi vše, na čem film stojí, humoru je bohužel méně než bych si přál a příběh je taková klasika. Neurazí, nenadchne. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hodně chabá zápletka, uměle roztahaná zbytečnými a nezajímavými liniemi. Do toho si připočtěme nefunkční vtipy (z nichž některé nejsou špatné, ale většina jich je unyle podaná nebo prostě není vtipná), únavné tempo a tadá! Máme tady Addamsovu rodinu 2019. Naprosto zbytečný film, který na ty dva z devadesátek nemá ani trochu. Navíc mi dost vadilo, že se museli nacpat moderní technologie. K téhle rodince to moc prostě nesedí. A je v tom i skrytý politický podtext, ale to už v tom možná vidím něco, co tam možná ani není. Každopádně existenci tohohle filmu fakt nechápu, možná tak jako pokus o zmodernění, ale v tomhle podání je to naprosto zbytečné. 2* ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalší dôkaz, že môj vycibrený vkus sa s tým mainstreamovým už príliš často nezhodne a nechápem, tak nízke hodnotenie tejto pecky. Na druhej strane hovadiny pre malé deti typu Onward tu sú extrémne nadhodnotené. No čo už, mne to je jedno. Ja som si nových animovaných Addamsovcov do sýtosti užil. Od parádneho cool štylizovaného vizuálu, sympatických postáv (exotov z Addamsovej rodiny som vždy zbožňoval už od čias pôvodného seriálu), množstva drobných zábavných vtipov a vychytávok až po tradičný dej s morálnym ponaučením. Proste to nemá chybu a vyrovná sa to skvelej filmovej dvojke. Pochvalu si zaslúži aj famózny SK dabing, ktorý ten CZ strčí do vrecka. 8/10. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Goméz (Oscar Isaac) v snímke spomína príbuzného menom Zander, ktorý bol čierna ovca rodiny za zlyhanie pri Mazurke. V pôvodných komixoch Chalrlesa Addamsa bol Zander absolventom vysokej školy (čo z neho ale stále robilo čiernu ovcu). (belinko)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)
  • Poté, co se náhle objeví Gomezova matka, je zmíněna Praha. (SONY_)

Reklama

Reklama