Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (156)

panvasik 

všechny recenze uživatele

Luskáním to začalo a já věděl, že se přes veškerou kritiku a nekvalitní hodnocení těším. Chápu, že zarytí fanoušci se museli asi chytat minimálně za hlavy se studeným ručníkem na čele. Zábavná a tak či tak pěkná animace, která mi k rodině Addamsových sedí. Zajímavá zápletka a dobré završení, které nebylo nic extra, ale tak či tak jsem s ním byl spokojený. Reálně asi nechápu proč takový hate, ale to se nedá nic dělat. Rád se k tomu někdy vrátím...  7/10 ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha neškodných animáků, které vidíte a v podstatě už cestou z kina ani pořádně nevíte, o čem byly. Zápletka je banální, postavy jsou ploché, humor je přítomný, leč nevýrazný. Ode mne tři kousky místo dvou za určitou nostalgii, protože na AD jsem se tu a tam podíval v 90. letech. Jinak nic. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Addamsova rodina“ ukazuje, že tahle rodinka je pořád aktuální, že má pořád co nabídnout, i když by to měla být primárně jen zábava, která se bude opakovat. Ale 3D designy jednotlivých postav docela fungují, některé jsou hodně cool, nejlepší pořád pro mě zůstává Wednesday. To byla vždycky moje favoritka. A jo, pro lehké pobavení se dá na film „Addamsova rodina“ podívat ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Předně musím zdůraznit, že pro Addamsovu rodinu mám velkou slabost a že jsem se na tenhle animák fakt těšil. Potěšilo mě i to, že se to řídí původním seriálem, tedy i originálem. A že tahle animace (která je i v komiksech) Addamsovým zatraceně sedne a že i tady je legendární znělka přesně taková, jakou jí známe ze seriálu. Po trailerech to ovšem vypadalo, že tenhle film bude nepovedený a navíc strašlivý průšvih, ale ani jedno se díkybohu nekoná. Hlavní zápletka je samozřejmě naprosto klasická, tupá, předvídatelná, ale nakonec proč ne. Zpracována ovšem mohla být lépe, neboť stále cítím, že ty čtyři hvězdy dávám opravdu jen k mé slabosti k Addamsovým a že je to spíše na 3*, ale zase na druhou stranu... filmy na 3* jsou kolikrát horší. Takže ačkoliv do druhého dílu je rozhodně co zlepšovat a i přesto, že to ani zdaleka nedosahuje kvalit původního seriálu či obou hraných filmů, furt to jsou Addamsovi v té nejklasištější podobě a už jsme dostali i jejich mnohem horší verze. A navíc jsem se u toho bavil, nechyběla známá hudba ani známé vedlejší postavy, nenudí to a je to prostě dobré tak akorát. Takže ve výsledku jsem naštěstí docela spokojen a na dvojku se těším. 70%. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pre stále ešte osemročnú dcérku to nebolo zlé, resp. sa jej to páčilo, bolo to uletené a vtipné vraj, ale ja som zvyknutý na lepšie animáky, ktoré zaujmú celú rodinu ála Encanto, prípadne akčné jednohubky, ako naposledy DC Liga Superzvierat. Toto šlo trochu mimo mňa, čo je škoda, lebo námet tejto rodinky skrýva ohromný potenciál a poznám ich roky od klasického čiernobieleho seriálu až po dva hrané filmy. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Poté, co se náhle objeví Gomezova matka, je zmíněna Praha. (SONY_)
  • Vo filme sa rodina Addamsovcov presťahuje do Westfieldu v New Jersey, mesto, v ktorom sa narodil a vyrastal Charles Addams, tvorca rodinky Addamsovcov. (belinko)

Reklama

Reklama