Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 9

Recenze (156)

Olík 

všechny recenze uživatele

Od Johna Astina přes Raula Juliu je tato specifická rodinka už léta zabydlená i u nás. Pamatuji si černobílý sit-com, když jsem byl malý i celovečerák a pár let později…..no a pak přišel rok 2019 a studia už nevěděla, co by. Nevím, dětský divák možná řekne jinak, ale mně snaha přiblížit Adamsovi dnešní mobilní generaci přijde přinejmenším nešťastná. Animace OK….to už by měl dnes být standart. Ale co zápletka, vtip, jednotlivé linie, charaktery? Za mne jedna velká animovaná nuda a hazardování s jménem Addams. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Nová Rodina Addamsovcov je dôstojným pokračovateľom dvoch predchádzajúcich celovečerných inkarnácií. Animované podoba jej veľmi pristane, dokonca zdôrazňuje niektoré charakteristické rysy, s ktorými si hraná podoba zatiaľ nedokázala poradiť. Nie je však veľmi súčasným filmom. Skôr akoby formálnymi postupmi rodinnej komédie uviazla niekde v 90. rokoch. V niektorých scénach tak trochu okato začne viesť prim určité moralizovanie a snaha detského diváka kultivovať, či poučiť. Na druhej strane sa film v mnohom veľmi funkčne približuje atmosfére pôvodného televízneho seriálu. Zatiaľ, čo v celovečerných interpretáciách Barryho Sonnenfelda v deji prevládal vždy niečím narušený vzťah medzi strýkom Festerom a jeho bratom Gomezom, aktuálne stvárnenie opätovne sústredí svoju pozornosť na detské postavy. A tak to má byť. 60% ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Rodinné problémy jsou nadčasové a všudypřítomné a nevyhne se jim ani nejmorbidnější rodinka všech dob. Wednesday je znuděná svým všednočerným životem a hledá útěchu v růžových končinách, zatímco Pugsleyho čeká náročná zkouška dospělosti v podobě šavlového tance. Podle zdejšího i zahraničního (Imdb) hodnocení jsem čekal něco horšího, nicméně ve výsledku jde o svižně natočený kousek s nejedním dobrým nápadem či hláškou, který se sice nikdy nestane ikonou svého žánru, ale diváka rozhodně neurazí. Na druhou stranu je však pravda, že se z toho určitě dalo vytřískat víc, protože Addamsovic rodinka oplývá velkým potenciálem. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Jako velký milovník Sonnenfeldova hraného zpracování jsem těžko překousával tlustou a zmatečnou postavu Gomeze, nicméně pak jsem zjistil, že se to opírá o úplně původní zpracování, tak jsem zmlknul. Není to vůbec blbý, ale o to víc je to vizuálně hnusný (myšleno ve zlém). Film obsahuje pár skvělých vtipů, nicméně odkope se závěrečným shrnutím. Addamsovic musí vždycky stát na opačné straně předměstského šosáctví a ne s ním žít ve vzájemném respektu. A ty mobily a noťasy si tady taky strčte do zadku. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bolelo a hodně (viděl jsem oba předchozí filmy ani ty nebyly světoborné, ale dalo se na ně dívat) . Pamatujete Loraxe? https://www.csfd.cz/film/293571-lorax/komentare/ tak tento film je na podobné brdo máme zde rodinu podivných lidí a proti nim stojí rodina ´´dokonalých lidí´´ a jejich život do toho kamery na každém rohu a šmírování sousedů . Účesy postav jsou hodně podobné chování a závěrečná pointa úplně. V celém filmu jsou zhruba 3 vtipné scény (oživení mrtvých, žáb, závěrečný vtip o chybějících končetinách a dál si nevzpomenu) jinak je to přehlídka grotesek, které se hodí tak maximálně do seriálu o délce třeba 10 minut navíc jsem nepochopil proč jedna z postav zde chodí skoro pořád nahá. 20 procent a i to je moc. Je smutné, že to tolik vydělalo, ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu je odkaz na film To (2017), a to ve scéně, kdy malá Wensdy přinese červený balónek a matka ji na to odpoví: „Tyhle věci většinou drží v ruce nějaký vraždící klaun.“ (Hovadin)
  • Obřad rodiny Addamsů se nazývá Mazurka, po živém polském lidovém tanci. (ČSFD)
  • Těsně před záverečnými titulky běží klip, který paroduje úvodní titulky ze seriálu Rodina Addamsova z roku 1964. (Rico96)

Reklama

Reklama