Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (108)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Good Boys“ so svojím nie príliš šikovným spôsobom sa snaží pripomenúť, aký je to dobrý pocit mať pri sebe skvelých priateľov, ktorý sú pri tebe a dá sa s nimi prežiť veľa dobrodružstiev. Niektoré scény sú za čiarou a kľudne by ich mohli vynechať (napríklad scéna na diaľnici). Na kvalite/úrovni jednotlivých scén je vidieť, že S. Rogen bol jedným z hlavných producentov filmu. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nemá smysl u coming-of-age filmů zapškle blábolit, jak se mění doba a kam to všechno spěje, prostě dřív se při někom stálo a teď se stříká.. Rogenovy producentské prsty uhnětly komedii, co je uječenější než Zed z Policejní akademie a která z proti dívkám tradičně duševně opožděných chlapců dělá obhroublé primitivy, aby vzápětí do jejich úst kromě cizího pubického ochlupení vložila i oduševnělé věty dospělých. Sledování provázel pocit zbytečnosti, který lehce zmizel jen u muzikálového čísla s Foreigner.. ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Ohromná blbosť, pri ktorej ma ani náhodou neprekvapia prípadné hlasy pohoršujúce sa nad prehnanou vulgárnosťou trojice kamarátov (hoci až tak prehnané to v porovnaní s realitou súčasnosti zrejme ani nie je) počas ich cesty v ústrety jednému nepravdepodobnému dobrodružstvu. Ale nedokážem si pomôcť, je to zároveň nesmierne príjemná oddychovka, výrazne ťažiaca z naivného pohľadu na drobnosti zo sveta, ktorého brány sa 12-ročným deckám ešte len začínajú otvárať. Navyše, emotívny záver som filmu, narozdiel od mnohých žánrovo podobných titulov, dokázal zožrať aj s navijakom. (70%) ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

~Viděno na předpremiéře na University of Chicago~ Good Boys je jeden vtip roztáhnutý na 90 minutový film, což ale překvapivě vůbec ničemu nevadí. Naopak, tahle klučičí parta občas nabídne divákum i možnost vzpomenout si jak naivní jsme ne tak dávno byli a jak černbolílý nám svět přišel. A asi nám tak bylo i líp. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

O generaciu mladsi Superbad. A je to rovnako super ako eskapady McLovina and co. Velmi vtipny a zaroven velmi pekny film o konci detstva. Krasne odkukane momenty z dospievania, niekolko paradnych komedialnych vrcholov, velke tlcuce srdiecko a mimoriadne sympaticka herecka zostava, s ktorou by som sa pokojne este raz stretol. Obrovske prekvapenie. 9/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (15)

  • Hlavním konfliktem, kterému Lucas (Keith L. Williams) ve filmu čelí, je rozvod jeho rodičů. Na lavičce, na kterou narazí při útěku před Lily (Midori Francis), kvůli čemuž sletí z kola do autobusu a vykloubí si rameno, je reklama na rozvodové právníky, aby se ještě více ukázalo, jak mu rozvod ubližuje. (KGBelik)
  • Značka piva, kterou Thor (Brady Noon) ukradne v obchodě, je „Generisch“, což je německy „generický“. (KGBelik)
  • Navzdory sprosté mluvě, která ve filmu zazní, rodiče Bradyho Noona (Thor) nedovolili svému synovi říkat doma slova jako „crap“ (kecy, blbost). (KGBelik)

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama