Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (108)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Asi tak nejako ( až na niektoré tie výnimky, vyplývajúce z toho, v akom ´´ghette´´ ste vyrastali ), to bolo u nás všetkých. Som muž, takže prvé erekcie, prvé pusy, prvé prúsery. Čiže život. Táto R-ková komédia, to síce občas až absurdne naddimenzuje, ale o to je to zábavnejšie. Títo malí chlapíci ma pobavili na jedničku. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a kvalitní komedie. Režisér Gene Stupnitsky parádně uchopil dané téma, a krásně ho prodal. Pojal to trochu drsněji, ale o to zábavnější to je. Film mě místy několikrát připomněl komedii Superbad, a to je pro mě pochvala, protože Superbad je komediální pecka, jenž zraje. Režisér se scénáristou přišli se spoustou fajn nápadů, ale to co je povyšuje jsou skvělé dialogy a místy absurdně vtipné momenty(honička, scéna v obchodě s policistou, prodej kartičky). A samozřejmě kvalitní humor, který funguje a dokáže pobavit. Velkou zásluhu na tom mají hlavní herci, kteří jsou super. Jacob Tremblay, Keith Williams a Brady Noon, si dokáží získat naší pozornost, rozesmát nás, a na konci i pěkně dojmout. Good Boys je povedená a hodně dobrá komedie. ()

Reklama

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se další oplzlé pubertální komedie typu Prcičky a dostal jsem milý film s příjemným humorem. Zapnul jsem si to původně jen jako kulisu, ale po pár vtípcích a scéně s pitím piva, jsem film začal plnohodnotně sledovat. Jistě, občas tam nějaká oplzlá hláška zazněla, ale už jen fakt, že tady se nikdo nehrne k prvnímu sexu, ale vzhledem k věku hlavních hrdinů jen k první puse, nad průjmy typu Prcičky vítězí. Celý ten koncept filmu, kdy se malí kluci snaží být dospělí a házet dospělá moudra, přičemž se ve své dětské naivitě spíš shazují, mi přišel moc sympatický a nejedenkrát jsem u toho vybuchl smíchy. Scéna s konkurzem moc hezká! Určitě jsem to neviděl naposledy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $20miliónov║Tržby USA $83,140,306║Tržby Celosvetovo $111,173,598▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,071,282║ Tržby za predaj DVD v USA $3,941,174║ Svet detí, ich pohľad na vec ich očami v trošku takom drsnejšom "zvrhlom" móde ale dobre, občas to troška ustrelí mimo ale ináč pobavilo. /65%/ ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Dle zdejších hodnocení jsm čekala bůhví co, přitom šlo jen o další předpubertální story. Jedinou změnu vidím v tom, že účastníkům nebylo sedmnáct, ale dvanáct. Naivní, nablblé a děsně americké. Kluci byli milý, ale vtipné mi to nepřišlo skoro vůbec. Dceři to nepustím, nechci aby si v tomto věku dělala takového kraviny. na to má čas v těch sedmnácti.. Za mne 40%. max. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (15)

  • Mezi tímto filmem a snímkem Šprtky to chtějí taky (2019) je několik zásadních podobností. V obou filmech s tematikou dospívání ve škole vystupují odstrčení studenti, kteří se snaží dostat na dětskou párty. Také v nich vystupuje Will Forte jako otec hlavního hrdiny a Molly Gordon (Hannah) jako jedna z hlavních antagonistek. V obou filmech a jejich trailerech se také výrazně objevuje píseň „Nobody Speak“ od DJ Shadowa. (KGBelik)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (ČSFD)
  • Chlapci navštěvují školu Johna Adamse (ve filmu zkráceně JAMS), která se nachází v Illinois. Tvůrci filmu Gene Stupnitsky a Lee Eisenberg napsali také film Zkažená úča (2011), v němž hlavní hrdina vyučuje na John Adams Middle School – rovněž zkráceně JAMS a nacházející se v Illinois. (KGBelik)

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno