Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (108)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Jistě, je to infantilní a užitý humor ne každému sedne, nicméně pokud jste naladěni na vlnu fekálního humoru Setha Rogena, Good Boys si královsky užijete. Snímek kromě ujetých gagů a šílených situací rovněž nabídne i nečekaný emoční přesah, díky němuž si titulní hrdiny zamilujete ještě o pořádný kus více. Tohle se zkrátka moc povedlo, pročež Vám mohu tuto nenáročnou "feel good" komedii vřele doporučit. Skvělá práce! „It's a sex drug. What if a fox eats it and tries to fuck a squirrel? It'll kill him!“ ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Ke sledování filmu mě zlákala anotace, která naznačovala, že půjde o dějově i myšlenkově bohatý film ze života současné americké mládeže. Nakonec se z toho vyklubala docela dobrá komedie. Též jsem si uvědomil, jak doba kráčí mílovými kroky vpřed. Moje generace vyrostla bez dronů, bez pornofilmů, bez drog a bez politické korektnosti; pivo a líbání jsme znali. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Good Boys" možno niektorých divákov odpudí vďaka vulgarizmom a sexuálnym narážkam, ktoré idú z úst našich detských protagonistov, no ja si myslím, že by to bola škoda. Ten humor totiž neprichádza s vulgarizmami a sexuálnymi narážkami. Prichádza zo situácií, do ktorých sa naši hrdinovia dostanú, ich riešení a sčasti aj z ich reálnej nevedomosti o jednotlivých veciach. Nebudem spoilovať, no mal som tu vďaka tomu pár skutočne poriadnych stavov rehotu. Okrem toho ale funguje aj fakt, že naši hrdinovia sú mi sympatickí. Človek si uvedomí, že ako chalani sme boli všetci v tomto podobní. Chceli sme skúšať nové veci, spoznávať nepoznané a robiť zakázané. Lebo sme si mysleli, že sme veľkí. A film to podľa mňa veľmi dobre zachytáva. No súčasne zachytáva aj veľmi dobre priateľstvo medzi našimi hrdinami. Rovnako je pravda, že sme si v tom čase mysleli, že sme nesmrteľní. A viac sme sa báli, či sa niečo dozvedia rodičia, než či sa nám niečo reálne stane. Je tu niekoľko vynikajúcich momentiek, a po celú dobu som si hovoril, že by som asi reagoval v podobnom duchu vo svojom detstve. Vďaka tomu dokážem filmu uveriť, dokážem sa s našimi hrdinami stotožniť. Pretože reálne každý jeden z našej trojice reprezentuje niečo, čo v sebe máme. Nechceme pôsobiť ako loser, tak radšej zabijeme svoje sny, aby sme pôsobili ako všetci ostatní. Veríme, že to čo zažívame teraz bude celý život rovnaké. A keď človek vyrastie, pomaly si uvedomuje skutočnosti, že veci sa zmenia. A nič nebude také ako to je v tom danom momente. Niekedy si hovorím, že by som dal čokoľvek za to, aby som si mohol opäť zažiť roky 2000 alebo 2002. A zažiť ešte raz aké to bolo vtedy. A možno najlepšie s dnešným rozumom. Aby som si to odžil so skúsenosťami a mal z toho aj väčšiu radosť. A všetko čo sa nám v živote stane nás môže vyformovať. A spraviť z nás tých, kým sme dnes. Takže v tomto smere film oceňujem. Myslím si, že vie o čom hovorí a podáva to správne. Film má samozrejme aj momentky, ktoré úplne nefungujú a má fóry, ktoré ma nepobavili, ale ako celok ide o veľmi schopnú komédiou s dobrými myšlienkami. Gene Stupnitsky, teším sa s čím prídeš nabudúce. Hodnotenie: B+ ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se další oplzlé pubertální komedie typu Prcičky a dostal jsem milý film s příjemným humorem. Zapnul jsem si to původně jen jako kulisu, ale po pár vtípcích a scéně s pitím piva, jsem film začal plnohodnotně sledovat. Jistě, občas tam nějaká oplzlá hláška zazněla, ale už jen fakt, že tady se nikdo nehrne k prvnímu sexu, ale vzhledem k věku hlavních hrdinů jen k první puse, nad průjmy typu Prcičky vítězí. Celý ten koncept filmu, kdy se malí kluci snaží být dospělí a házet dospělá moudra, přičemž se ve své dětské naivitě spíš shazují, mi přišel moc sympatický a nejedenkrát jsem u toho vybuchl smíchy. Scéna s konkurzem moc hezká! Určitě jsem to neviděl naposledy. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Ohromná blbosť, pri ktorej ma ani náhodou neprekvapia prípadné hlasy pohoršujúce sa nad prehnanou vulgárnosťou trojice kamarátov (hoci až tak prehnané to v porovnaní s realitou súčasnosti zrejme ani nie je) počas ich cesty v ústrety jednému nepravdepodobnému dobrodružstvu. Ale nedokážem si pomôcť, je to zároveň nesmierne príjemná oddychovka, výrazne ťažiaca z naivného pohľadu na drobnosti zo sveta, ktorého brány sa 12-ročným deckám ešte len začínajú otvárať. Navyše, emotívny záver som filmu, narozdiel od mnohých žánrovo podobných titulov, dokázal zožrať aj s navijakom. (70%) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (15)

  • O roli Thora se ucházelo přibližně 300 dětských herců, ale Brady Noon přednesl repliku: „Four miles? How the fuck are we gonna get four miles?“, čímž vynikl. (KGBelik)
  • Tři dětští herci často dostávali repliky a slova, která měli říkat bez kontextu nebo vysvětlení, co znamenají. Režisér Gene Stupnitsky a producent Lee Eisenberg odmítali dětem odpovídat na jakékoli otázky a říkali jim, aby se raději zeptaly svých matek. (KGBelik)
  • Chlapci navštěvují školu Johna Adamse (ve filmu zkráceně JAMS), která se nachází v Illinois. Tvůrci filmu Gene Stupnitsky a Lee Eisenberg napsali také film Zkažená úča (2011), v němž hlavní hrdina vyučuje na John Adams Middle School – rovněž zkráceně JAMS a nacházející se v Illinois. (KGBelik)

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama