Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (476)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Slibuju Vám, že na Boží hod ráno mi budete říkat synu a já Vám taťko." Pokud se má dcera jednou bude chtít vdát za Muhammada, Deža nebo týpka s bizonem na zahradě, mamutem v moči a modrejma koulema v trenkách, tak jí to bez problémů odsouhlasím. A pak ji vydědím. Na to malíčkově přísahám. A i když mi to množství naprosto zbytečně nadužívanejch vulgarismů rvalo uši, tak jsem se královsky bavil. Zejména hbitej Gustav a žena ve stropě Justine mi přirostli k srdci tak, že se bez nich prostě neobejdu, až budu mít svůj hrad, vrtulník, zoologickou zahradu, tropickej ostrov a na zahrádce Mount Everest v měřítku 1:10. Nicméně v Počasíčku nehlásili nic o tom, že bych měl tento týden zbohatnout, tak je zatím nechám oba sloužit Lairdovi. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Dcera se rozhodne seznámit rodinu se svým milionovým přítelem, ze kterého se vyklube postrach pro všechny rodiče. Po docela nudných trailerech to vypadalo na parodickou mašinérii americké produkce a docela jsem se obával. Naopak ve výsledku jde o velmi povedenou komedii, která v první hodině sype vtipnou scénu za scénou a nemá hluchá místa. Některé hlody jsou opravdu už na hraně, ale nikdy to nesklouzne do otravně trapných situací a nedá se tomu nic vytknout. Každá postava je zábavná a hlavně duo Cranston s Francem září. Ke konci filmu dochází dech, nastolené tempo a klasický závěr s happy endem trošku celý dojem kazí. Nicméně i tak se jedná o jednu z nejlepších komedií, kterou jsem za poslední dobu viděl......7/10 ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

O existenci filmu vím dlouho, trailery byly takové ála moderní Efronovky, jenže o to víc mě překvapily ohlasy a recenze, že tohle rozhodně není žádný průměrný kousek z ranku Dirty Grandpa. Tohle je poctivá přisprostlá komedie typu Rogenových Sousedů, jenže o level nebo dva vtipnější, svižnější a obecně stravitelnější (i když těch extravagancí je habaděj a Bryan "Heisenberg" Cranston z toho ve filmu nemá radost). James Franco si roli nejhoršího zetě na světě neskutečně užívá a skopičiny s Michaelem Keyem jednoduše stojí za to. Musím se přiznat, že už jsem tak trošku čekal, že mě nic hrozného nečeká, ale stejně mě výsledek více než příjemně překvapil, takhle dobře jsem se už delší dobu nezasmál. EDIT : Viděno třikrát a stává se to u mě etalon těch nejlepších komedií...9/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne sa J. Franco našiel v nejakej postave. Rola pojašeného, excentrického blázna je ako stvorená pre neho. Prvá polovica, keď sa chudáci rodičia ešte len zoznamovali s týmto bláznivým exotom a jeho domácimi technologickými výdobytkami celkom ušla, bavil som sa. No druhá polovica a hlavne záver už z tohto komediálneho čara dosť stratili, pričom dej sa preklopil do starej známej klišé schémy, čo už trocha začalo zaváňať nudou a mierne trápnym vtipom. Celkovo však spokojnosť, lepší priemer. 65/100 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ani ja neviem prečo práve on. Takého kokota by nechcel mať za zaťa žiadny otec. Škoda, že James Franco strieda vážne a dobré role s tými ľahkými a vulgárnymi, čím svoj talent len pochováva. Film je tak nerovnomerne zábavný. Dobré fóry striedajú také, ktoré by nemuseli mať zastúpenie, ako sú fekálno presexualizované témy. Úplne zbytočné, pretože aj tých pár vydarených žartov a scén stačilo na pohodovú rodinnú komédiu. Takto hodnotenie musí ísť nižšie. Inak ide aj o komédiu, ktorá nesie myšlienku, že časy sa menia a kde herecky vyniká vynikajúci Cranston. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • DJ na vánočním večírku není komparzistou. Je to skutečný DJ z povolání Steve Aoki. Dort hozený na jednoho z účastníků je typickou součástí na jeho vystoupeních. Stejně tak Elon Musk je skutečným Elonem Muskem, zakladatelem společnosti SpaceX a ředitel automobilky Tesla. Také Gene Simmons a Paul Stanley, originální členové kapely Kiss, ztvárnili sami sebe. (cze.Oi)
  • Když se Ned Fleming (Bryan Cranston) pokouší dostat do počítače společnosti Laird, píše hesla, která se mu zobrazují jako slova. Z bezpečnostních důvodů se však hesla vždy zobrazují na obrazovce jako série hvězdiček. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama