Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (476)

Marze 

všechny recenze uživatele

Princip komedie Proč právě on? stojí a padá s Frankovým hrdinou – a také s vymoženostmi jeho sídla od technologických hraček po snobské vychytávky včetně robotky, pro jejíž hlas si boháč najal jednu z hvězd Teorie velkého třesku. Navíc „chytré“ přístroje moderní doby pomáhají tam, kde se komika dostává do běžných vyměšovacích či erotických kolejí, opotřebovaným nechutnostem totiž dodávají nový vtip, takže ani souboj se supermoderním splachovadlem neuráží. A pokud jde o smršť hrubých slov, Franco je chrlí s nevinností školáků z Městečka South Park, tudíž po prvotním šoku je vlastně přestane vnímat jak rodina nevěsty, tak divák. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Skvělá a v první polovině hodně vtipná komedie, která v půlce druhé sklouzává do klasické šablony hádek a odpouštění, ale po celou dobu se nese v tak příjemném duchu, že ji to nemám vůbec za zlé. Franco je tu naprosto božskej a jeho grimasy a střelenost táhne celý film. Nutno ale dodat, že Bryan Cranston mu skvěle sekunduje a na Zoey Deutch se zase příjemně dívá. Po dlouhé době jsem se zase opravdu upřímně zasmál a to nejen jednou. A kdo mi sežene wallpaper z Lairdovy plochy, dostane zlatého bludišťáka! ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tým nastávajícího zeťáka se snaží na domácím hřišti přesvědčit rodinu své milé o upřímnosti svých citů i níži vlastního mentálního levelu. Tak autor pojmenovaný po německém přístavu vykrádá vlastní dílo Meet the Fockers, akorát s tím rozdílem, že tady chybějí oba zakladatelé domácího klubu.. Pod námětem podepsaný lascivní barel Jonah Hill může být jedním z důvodů, proč jsem se příliš nebavil. A nebo za tím byla přepálená vulgárnost, afektované postavy, vtipy, co nevědí, kdy skončit a mezi řádky schovaný povýšenecký výsměch staré škole.. Ze spodu tlakově čištěný Bryan Cranston mi přišel poněkud ztracený a já se mu ani nedivím.. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

To zas muselo ve writer's roomu protéci krve a potu. Koncept: James Franco se bude chovat jako psychopatickej debil, zatímco Bryan Cranston se bude tvářit, jakoby se James Franco choval jak psychopatickej debil. Uvěřit se nedá ani jednomu, protože všichni přehrávaj jak děti na prvním castingu. Forma: Franco vyžvejkne jakousi volovinu, zatváří se na ránu a následuje jeden až pět tichých přestřihů na zmatenou rodinu jeho nastávající. Do toho samozřejmě mrda povinných popkulturních narážek pro i toho nejpomalejšího ňoumu a to vše zaobalené do nesmrtelného konfliktu starých pořádků s expresivní vyhroceností nového světa. A samozřejmě povinný dramatický oblouk k závěru, který odpočítáváte od úvodních titulků. I tak by má nízká, plebejská duše mohla hodit sem tam koutkem v náznaku veselení, leč většina vtipů neumí skončit i přesto, že negradují, jen opakují svou základní premisu stále dokola, asi aby i to nejretardovanější dítě na testovací projekci se stihlo dosmát když Cranston použije ve špatném kontextu slovo bukkake. Ne. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely namet, solidne trailery a film je nakoniec celkom nudny. Je to vlastne tradicne vystavany rodinny film v ktorom sa akurat trochu fuckuje. Po tom prvotnom soku zo stretnutia medzi konzervativnym otcom a blaznivym napadnikom jeho dcery uz film nepride s nicim skutocne zabavnym. Snad okrem sceny s toaletou. Zvysok je sterilna a strasne ukecana nuda. 4/10. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Aplikace „Ape Assassins“ vyvinutá ve filmu Lairdem (James Franco) je k dispozici na iPhone App Store. (Dr Lizal)
  • Scenár bol pôvodne napísaný s Benom Stillerom a Jonahom Hillom v hlavných úlohách, mal sa odohrávať na Havaji a film mal mať názov "Aloha". Napokon došlo k výrazným zmenám, no Stiller a Hill pri projekte zostali ako producenti. (Astonko)
  • Když se Ned Fleming (Bryan Cranston) pokouší dostat do počítače společnosti Laird, píše hesla, která se mu zobrazují jako slova. Z bezpečnostních důvodů se však hesla vždy zobrazují na obrazovce jako série hvězdiček. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno