Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Strašná volovina, kde humor je postaven na vulgaritách, chcankách a gangbangu, jaká já chápu že James Franco, si jede svůj osobitý styl humoru, ale zrovna on má navíc. Přítomnost Bryana Cranstona, u tohle filmu, vůbec nedokážu pochopit, ví vůbec v čem hrál ?? Keegan-Michael Key, mi přišel ze všech nejvíc normální a i scény s ním, sou celkem vtipné. Zbytek herců, sou nevýrazní a nezaujali. Nezaujal, ani příběh, který působí jako zremasterovaná a rádoby vtipná verze, Fotr je lotr, akorát s tím rozdílem, že tady nebyla legrace. A byť Kiss potěšili, víc jak jednu hvězdičku, tomuhle dát nemohu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $60,323,786 Tržby Celosvetovo $118,102,725Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,017,000Tržby za predaj DVD v USA $3,363,202║ Klasická otravná americká komédia, postavená na nadávkach a praštených scénach, pár scén pobavilo ale ináč to išlo mimo mňa. /40%/ ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nic zázračnýho to není, myšlenka ohraná, šlo asi ještě nabít dějem a zesílit finále, ale k lepším komediím se zařazuje s přehledem. Důvod jasný - Franco, Cranston a jejich interakce. Říkám si, do kolika asi sehraje tu svou mladistvou nablblost a roztomile kreténskej úsměv, jak už mu táhne na 40 :) Dále baví camea, sídlo plný zvířátek, tech-vymožeností a píčovinek (kapybary), jo a kdo táhne z dalších postav je taky jasný - K.M. Key a jeho estate manager. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Klasická americká „komedie“, kde si dcera najde pošuka a táta se s ním těžko smiřuje. Je tradičně přehnaný, místy nechutný až trapný, ale na druhou stranu se najde i pár vtipných chvil. Celkově ale nic originálního pod sluncem, tohle tu už bylo nesčetněkrát. # příběh ** | hudba *** | humor * | akce * | napětí – | pustil bych si znovu ** ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Variace na Fotrovky (na jejichž scénářích se Hamburg podílel), v níž zdechl humor. Svého času tahle ptákovina získávala pozitivní hodnocení v tuzemských recenzích, což se dá vysvětlit buď přechodným pominutím smyslů, nebo touhou ukázat, že se kritik taky umí bavit u debilní komedie. Dobře mu tak, ale - abychom zůstali v duchu názvu filmu - proč právě tenhle film? Celá story s pošahaným frajerem je od začátku do konce předvídatelná úplně stejně, jako všechny zdejší fóry, aniž by byl přítomen dostatek absurdity či recese (což se při všech narážkách na ekologii, korporace, politickou korektnost a další přímo nabízelo). Zůstal jen paskvil, nudící přímo k posrání - a na rozdíl od hrdinů filmu vám nikdo nevypláchne prdel. Závěrečný obrat k nutnému happy endu přijde tak náhle, až jsem pojal podezření, že se na to scenáristi prostě vybodli a celou frašku zakryli scénou s Kissákama. Vtipná camea několika osobností jsou nakonec tím nejlepším, co je tu k vidění. Z herců je zajímavější jen Cranston; Franco je na zabití - nemá moc co hrát a jeho postava je napsána tak nesmyslně, že se mu nedá moc fandit, ani se jím bavit (jeho magor s nulovou sociální inteligencí je přes čáru přesně do té mezifáze, v níž je divákovi ukradený ve všech ohledech). Dík, už ne. Smích: ANO (přesně jednou, chudák slepice). 3/10 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom Los Angeles a Grand Rapids v štáte Michigan. (MikaelSVK)
  • Když se Ned Fleming (Bryan Cranston) pokouší dostat do počítače společnosti Laird, píše hesla, která se mu zobrazují jako slova. Z bezpečnostních důvodů se však hesla vždy zobrazují na obrazovce jako série hvězdiček. (Dr Lizal)
  • Aplikace „Ape Assassins“ vyvinutá ve filmu Lairdem (James Franco) je k dispozici na iPhone App Store. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama