Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Diskuze

venca

venca (hodnocení, recenze)

v serialu perníkový táta SPOILER! walt umírá na své 52 narozeniny serial skončil v roce 2013 v roce 2016 vyšel tento film a ten samí herec zde slavý 3 roky po perníkovým tátovy 55 narozeniny. myslím si že je to odkaz jelikož v serialu ho rodina opustila a tady zas žije normálně s rodinou

Příspěvek byl smazán administrátorem.

rawu

rawu (hodnocení, recenze)

kdo tomu dal i jednu hvězdu měl zrovna průjem, totální odpad průjem kompletně celej film..

Uživatel rawu smazal svůj příspěvek.

Uživatel J*E*A*N*N*E smazal svůj příspěvek.

packa

packa (hodnocení, recenze)

Komu se v létě líbily Buchty a klobásy, film si stoprocentně užije. Jen mě mrzí, že distributor filmu nedal nějaký průraznější český název, třeba "Moji dceru nevojedeš!"

HoFikus

HoFikus (hodnocení, recenze)

Bear52023

Třeba to nedopadne zas tak zle.... Ale je fakt ,že podle mě vážnější role sedí Bryanovi víc.. V Malcomovi mi přišlo , že ze sebe dělal blbečka a přehrával. 

Bear52023

Bear52023 (hodnocení, recenze)

Už len podľa traileru viem celý dej tohto filmu... Je smutné vidieť Bryana Cranstona v takýchto filmoch...

na příspěvěk reagoval HoFikus

Reklama

Reklama