Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (476)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Why Him?" je podľa mňa absolútne osviežujúcou americkou komédiou. Už dlho neprišlo od nich niečo, čo by pôsobilo síce americky, no súčasne by to malo srdce na správnom mieste a človek by sa pri tom reálne aj zabavil. A môže za to skutočne hlavná dvojka v podaní Bryana Cranstona a Jamesa Franca, ktorí obaja tieto role dávajú vynikajúco. A oboch ich chápeme. Plus Larid je mi neskutočne sympatický a obdviujem tú jeho snahu. Celkovo komédia má pobaviť a to sa splnilo. No rovnako dobre buduje postavy, hlavná myšlienka je dobrá a správna, film sa na nič nehrá a nepôsobí absolútne pateticky a plný všetkých klišé. Nejaké tu sú, ale minimálne sú v úzadí, alebo využité správne. Som rád, že som film videl a možno sa to v budúcnosti aj stane novou vianočnou komediálnou klasikou. Rozhodne to potenciál má a je to film, ktorý si viem predstaviť vidieť znovu. Takže jednoznačne hovorím, že je hodný vášho času. Hodnotenie: B ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná, moderní, originální a vysoce Hightech komedie s excelentním Jamesem Francem a Bryanem Cranstonem. Film od začátku diváka navnadí na příjemnou náladu a baví se od začátku do konce. Nejzajímavější mi přišla Francova vila, která obsahovala spousta inovativních prostředků ( WC!). Velká radost i za poměrně velkou roli pro skvělého komika Keegana Michaela Keye, který dodával šmrnc. Nasmál jsem se. 85% ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ona je to vždycky hrozná prča, když se dva chlapi přetahují o jednu ženskou. A když je každý z jiné generace, je to ještě zábavnější. Jenže to, co se děje tady, je naprosto bezkonkurenční. Vzpomínám si naprosto přesně, kdy jsem se naposledy takhle válela smíchy. Bylo to tenkrát u Pařby ve Vegas. A to už je pěkných pár let zpátky. Franco, coby šílený přítel Ned je blb a úžasňák zároveň. Taťka je trochu mrzout, ale zase je hrozná sranda sledovat, jak z Neda šílí. Za mě jednoznačně komedie loňského roku. 5* ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Skvělá a v první polovině hodně vtipná komedie, která v půlce druhé sklouzává do klasické šablony hádek a odpouštění, ale po celou dobu se nese v tak příjemném duchu, že ji to nemám vůbec za zlé. Franco je tu naprosto božskej a jeho grimasy a střelenost táhne celý film. Nutno ale dodat, že Bryan Cranston mu skvěle sekunduje a na Zoey Deutch se zase příjemně dívá. Po dlouhé době jsem se zase opravdu upřímně zasmál a to nejen jednou. A kdo mi sežene wallpaper z Lairdovy plochy, dostane zlatého bludišťáka! ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Pěkná filmová role pro perníkového tátu. No těžko napsat, jestli je ideální zeť excentrický Laird, ale většinou je mnohem důležitější jestli je dána osoba vhodný partner. Na druhou stranu rodičovský radar starostlivosti občas velmi funguje. Pokud tedy má dost veškerých informací. I když jsem se u této komedie občas dobře zasmál, tak mě zas tak moc nezaujala. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Během scény u helikoptéry se začalo tetování hvězd na Lairdově (James Franco) těle vysušovat a praskat. (Dr Lizal)
  • DJ na vánočním večírku není komparzistou. Je to skutečný DJ z povolání Steve Aoki. Dort hozený na jednoho z účastníků je typickou součástí na jeho vystoupeních. Stejně tak Elon Musk je skutečným Elonem Muskem, zakladatelem společnosti SpaceX a ředitel automobilky Tesla. Také Gene Simmons a Paul Stanley, originální členové kapely Kiss, ztvárnili sami sebe. (cze.Oi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno