Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (476)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na tohle už asi nemám věk. Neříkám, že se tu nenašlo pár solidních vtípků. ale jinak je to klasická postpuberťácká snůška sexuálních narážek a neustálého fuckování. Francova postava na pěst, Cranston vesměs nudný a Zoey Deutch mě taky z ponožek nevystřelila. Jedině Gustav to trošku zachraňoval, ale to bylo sakra málo. 30% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Why Him? celkom slušne funguje ako štúdia medzigeneračných rozdielov medzi generáciami starých old school fotrov a súčasných nerdov, čo je, trúfam si povedať, väčší rozdiel než medzi akýmikoľvek generáciami v histórii ľudstva. Dnes stačí nejaký IT nápad a hneď si žijete od mlada ako prasa v žite, len ten nápad musí byť skutočne geniálny. Čo sa týka úspešnosti fórikov, tak tam je to tak pol na pol, občas mi ale bolo trápne za Crastona aj Franca, inokedy som bol rád, že sem boli obsadení "práve oni". Takže výsledok skôr vzbudzuje rozpaky, než by skutočne pobavil, ale o jednoznačné sklamanie nejde. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Hit and miss. Pozerateľná a v najsilnejších momentoch naozaj vtipná komédia, ktorej však zbytočne ubližuje scenáristická snaha oživiť klišovitú zápletku zbytočne vulgárnym humorom. Niekedy to funguje, niekedy vôbec a z viacerých scén je cítiť hlavne dialógová samoúčelnosť a nedostatok kreativity. A že je týchto scén v 110 minútach viac než dosť. Výsledok ako-tak zachraňuje hlavne zábavný koncept, vynikajúci James Franco a tých pár skvelých nápadov typu Justine. Nie je to málo, ale premárnený potenciál je to určite. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Komedie, od které jsem toho příliš neočekával, mě kupodivu slušně pobavila. Střet taťky Neda s érou počítačů mě dokázal rozesmát, Gustav dokázal vyřešit i ošemetný problém a Kaley Cuoco byla jako Justine výborná. Kdyby tvůrci přesně podle mých očekávání odporně nezapatosili poslední čtvrtinu filmu, klidně bych přihodil i čtvrtou hvězdičku za snímek, u kterého jsem se mohl v klidu zasmát, aniž bych musel přehnaně zapojovat myšlení. Mohla to prostě být typická oddechovka, ale... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já pořád nevím, jestli James Franco jako jo nebo ne. Celkem se mi líbí jeho nasazení, ale pořád jsem se nerozhodl, jestli ta debilita mnohých jeho postav vychází přímo z něj samotného nebo to prostě umí takhle zahrát, případně, že jeho herectví (nebo "herectví") prostě na víc nemá. Fakt nevím. Takhle rozporuplný pocit jsem naposledy měl u Colina Firtha, i když tam to bylo jasnější - Firth je skvělý herec, ale je mi hrozně nesympatický. U J. Franca prostě pořád nevím. Příběh a zábavnost tento film bezpochyby má, to jo, pobavil jsem se. Zoey Deutch skvěle hraje obličejem, doufám, že s ejí brzy podaří vymanit z postav, které jsou důležité hlavně pro svůj vzhled (ne, že by mi zrovna její vadil) a dostane možnost se pořádně herecky projevit (ne, že bych jí v tomhle nevěřil. Takže? Jo, dost jsem se pobavil. 3.5* ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Během scény u helikoptéry se začalo tetování hvězd na Lairdově (James Franco) těle vysušovat a praskat. (Dr Lizal)
  • Když se Ned Fleming (Bryan Cranston) pokouší dostat do počítače společnosti Laird, píše hesla, která se mu zobrazují jako slova. Z bezpečnostních důvodů se však hesla vždy zobrazují na obrazovce jako série hvězdiček. (Dr Lizal)
  • Když Gustav (Keegan-Michael Key) představuje rodině internistu Randyho (Jacob Kemp) řekne, že absolvoval „summa cum laude“ na MIT. MIT však nedává svým studentům latinská vyznamenání. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno