Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

H34D 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádně originální a ujetá komedie. Téma "jak si získat budoucího tchána/tchýni" je sice staré jako vztahy samy, ale James Franco vás nepřestane udivovat svým unikátním přístupem, svými nápady a entusiasmem. Tohle je prostě parádní blbinka, která sice nemá žádný vyloženě nezapomenutelný moment, ale je ve svých mini-vtípcích konzistentní po celou dobu stopáže. Tedy snad až na samotný závěr, který jsme viděli v různých variacích již stokrát... 8/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne sa J. Franco našiel v nejakej postave. Rola pojašeného, excentrického blázna je ako stvorená pre neho. Prvá polovica, keď sa chudáci rodičia ešte len zoznamovali s týmto bláznivým exotom a jeho domácimi technologickými výdobytkami celkom ušla, bavil som sa. No druhá polovica a hlavne záver už z tohto komediálneho čara dosť stratili, pričom dej sa preklopil do starej známej klišé schémy, čo už trocha začalo zaváňať nudou a mierne trápnym vtipom. Celkovo však spokojnosť, lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Strašná volovina, kde humor je postaven na vulgaritách, chcankách a gangbangu, jaká já chápu že James Franco, si jede svůj osobitý styl humoru, ale zrovna on má navíc. Přítomnost Bryana Cranstona, u tohle filmu, vůbec nedokážu pochopit, ví vůbec v čem hrál ?? Keegan-Michael Key, mi přišel ze všech nejvíc normální a i scény s ním, sou celkem vtipné. Zbytek herců, sou nevýrazní a nezaujali. Nezaujal, ani příběh, který působí jako zremasterovaná a rádoby vtipná verze, Fotr je lotr, akorát s tím rozdílem, že tady nebyla legrace. A byť Kiss potěšili, víc jak jednu hvězdičku, tomuhle dát nemohu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že na komedie moc nejsem, protože mě málo která dokáže pobavit a rozesmát, ale tomuhle filmu se to povedlo. Neříkám, že je to prdel celou dobu, ale najde se tu pár výživnejch hlášek a scén u kterých jsem málem uchcával. Proč právě on se tak pro mě stává jednou z těch lepších komedií, který jsem za poslední dobu viděl. Slabší 4 hvězdy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Slibuju Vám, že na Boží hod ráno mi budete říkat synu a já Vám taťko." Pokud se má dcera jednou bude chtít vdát za Muhammada, Deža nebo týpka s bizonem na zahradě, mamutem v moči a modrejma koulema v trenkách, tak jí to bez problémů odsouhlasím. A pak ji vydědím. Na to malíčkově přísahám. A i když mi to množství naprosto zbytečně nadužívanejch vulgarismů rvalo uši, tak jsem se královsky bavil. Zejména hbitej Gustav a žena ve stropě Justine mi přirostli k srdci tak, že se bez nich prostě neobejdu, až budu mít svůj hrad, vrtulník, zoologickou zahradu, tropickej ostrov a na zahrádce Mount Everest v měřítku 1:10. Nicméně v Počasíčku nehlásili nic o tom, že bych měl tento týden zbohatnout, tak je zatím nechám oba sloužit Lairdovi. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Sváděcí scéna v ložnici mezi „sjetou“ Barb Flemingovou (Megan Mullally) a Nedem Flemingem (Bryan Cranston) nebyla v původním scénáři. Mullally ji navrhla během zkoušek. (Dr Lizal)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom Los Angeles a Grand Rapids v štáte Michigan. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama