Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (476)

claudel 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu víc, ale i tak jsem se poměrně dobře bavil. Tahle komedie vyžaduje dva solidní herce, což Cranston a Franco hravě splňují, Francovi navíc neustále změny sedí, jednou je z něj Tristan, podruhé vyšinutý feťák a tentokrát sympatický i otravný milionář. Některé scény byly velmi povedené, na své si přijdou především milovnicí hrubozrnějšího humoru, resp. ti, které rozesměje velký obraz prcajících kapybar nad postelí... ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Strašná volovina, kde humor je postaven na vulgaritách, chcankách a gangbangu, jaká já chápu že James Franco, si jede svůj osobitý styl humoru, ale zrovna on má navíc. Přítomnost Bryana Cranstona, u tohle filmu, vůbec nedokážu pochopit, ví vůbec v čem hrál ?? Keegan-Michael Key, mi přišel ze všech nejvíc normální a i scény s ním, sou celkem vtipné. Zbytek herců, sou nevýrazní a nezaujali. Nezaujal, ani příběh, který působí jako zremasterovaná a rádoby vtipná verze, Fotr je lotr, akorát s tím rozdílem, že tady nebyla legrace. A byť Kiss potěšili, víc jak jednu hvězdičku, tomuhle dát nemohu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Slibuju Vám, že na Boží hod ráno mi budete říkat synu a já Vám taťko." Pokud se má dcera jednou bude chtít vdát za Muhammada, Deža nebo týpka s bizonem na zahradě, mamutem v moči a modrejma koulema v trenkách, tak jí to bez problémů odsouhlasím. A pak ji vydědím. Na to malíčkově přísahám. A i když mi to množství naprosto zbytečně nadužívanejch vulgarismů rvalo uši, tak jsem se královsky bavil. Zejména hbitej Gustav a žena ve stropě Justine mi přirostli k srdci tak, že se bez nich prostě neobejdu, až budu mít svůj hrad, vrtulník, zoologickou zahradu, tropickej ostrov a na zahrádce Mount Everest v měřítku 1:10. Nicméně v Počasíčku nehlásili nic o tom, že bych měl tento týden zbohatnout, tak je zatím nechám oba sloužit Lairdovi. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Začátek je totální úlet, nadupaný akcí, stupňující se do hutné kaše, která ale začne pokulhávat, nedrží rytmus a sklouzává do takové té klasiky - emeriky. James Franco je luxusní, sluhu by v klidu mohl zahrát Seth Rogan, ab to mělo ty správné grády v soudružnosti této dvojky. Jsem druhou polovinou filmu mírně zklamaný, proto 3 *. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Skvělá a v první polovině hodně vtipná komedie, která v půlce druhé sklouzává do klasické šablony hádek a odpouštění, ale po celou dobu se nese v tak příjemném duchu, že ji to nemám vůbec za zlé. Franco je tu naprosto božskej a jeho grimasy a střelenost táhne celý film. Nutno ale dodat, že Bryan Cranston mu skvěle sekunduje a na Zoey Deutch se zase příjemně dívá. Po dlouhé době jsem se zase opravdu upřímně zasmál a to nejen jednou. A kdo mi sežene wallpaper z Lairdovy plochy, dostane zlatého bludišťáka! ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Podle herečky Megan Mullally měli herci tolik prostoru k improvizaci, že bylo natočeno přes 240 hodin filmu, které se nakonec pro finální verzi sestříhaly na konečných 90 minut. (Dr Lizal)
  • DJ na vánočním večírku není komparzistou. Je to skutečný DJ z povolání Steve Aoki. Dort hozený na jednoho z účastníků je typickou součástí na jeho vystoupeních. Stejně tak Elon Musk je skutečným Elonem Muskem, zakladatelem společnosti SpaceX a ředitel automobilky Tesla. Také Gene Simmons a Paul Stanley, originální členové kapely Kiss, ztvárnili sami sebe. (cze.Oi)

Reklama

Reklama