Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

castor 

všechny recenze uživatele

V některých scénách jsem si bohužel vzpomněl na Roberta De Nira (Děda je lotr), kterak posuzoval velikost penisu Zaca Efrona nebo mu opakovaně rval palec do zadku. Bryan Cranston z toho ještě vychází docela se ctí, ale často mi stydno bylo. Mnohdy je to totiž i tady drastické trápení než pokus o komedii. Otec rodiny je vážený chlapík ze staré školy, jeho dcerka je chytrá kočka, jenže se zakoukala do bohéma a ukrutně prachatého vývojáře herních aplikací, který má svérázný životní styl a především je tak trochu hovado, které má doma kupříkladu obří akvárium s mrtvým losem naloženým ve vlastní moči. A to má být potencionální zeť. Děj je jednoduchý a předvídatelný, délka poměrně kritická. Vtípky se navrch začnou tak trochu opakovat. Navíc stavět snímek jen na nekorektním humoru nestačí. A o nějaké výpovědi o generačních rozdílech si můžeme nechat tak akorát zdát. James Franco je zřejmě zdatný v improvizaci, ale začíná mi už kapku lézt krkem. Nebavilo. Je to o vkusu. Slabé tři hvězdy. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se asi nechal strhnout zdejším hodnocením, protože jinak bych o to dost možná ani nezavadil. Dcerka představí švihlého přítele, tátovi se to nelíbí a dál to znáte... Jo přesně. Dál to znám a nic víc jsem nedostal, jak jsem si bláhově myslel. Film opravdu nenabízí nic nového, originálního a fakt jsem na něm neviděl vůůůbec nic zajímavého, abych pochopil zdejší přehypované hodnocení. Jestli jsem se za celý film zasmál jednou, tak je to ještě hodně, fakt... :) Přehnaný humor mám rád, ale zde mi nepřišlo vtipné skoro nic. Nechce se mi věřit, že ČSFD uživatelé tohle nechají dlouho v červené barvě... :) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na tohle už asi nemám věk. Neříkám, že se tu nenašlo pár solidních vtípků. ale jinak je to klasická postpuberťácká snůška sexuálních narážek a neustálého fuckování. Francova postava na pěst, Cranston vesměs nudný a Zoey Deutch mě taky z ponožek nevystřelila. Jedině Gustav to trošku zachraňoval, ale to bylo sakra málo. 30% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Why Him? celkom slušne funguje ako štúdia medzigeneračných rozdielov medzi generáciami starých old school fotrov a súčasných nerdov, čo je, trúfam si povedať, väčší rozdiel než medzi akýmikoľvek generáciami v histórii ľudstva. Dnes stačí nejaký IT nápad a hneď si žijete od mlada ako prasa v žite, len ten nápad musí byť skutočne geniálny. Čo sa týka úspešnosti fórikov, tak tam je to tak pol na pol, občas mi ale bolo trápne za Crastona aj Franca, inokedy som bol rád, že sem boli obsadení "práve oni". Takže výsledok skôr vzbudzuje rozpaky, než by skutočne pobavil, ale o jednoznačné sklamanie nejde. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Strašná volovina, kde humor je postaven na vulgaritách, chcankách a gangbangu, jaká já chápu že James Franco, si jede svůj osobitý styl humoru, ale zrovna on má navíc. Přítomnost Bryana Cranstona, u tohle filmu, vůbec nedokážu pochopit, ví vůbec v čem hrál ?? Keegan-Michael Key, mi přišel ze všech nejvíc normální a i scény s ním, sou celkem vtipné. Zbytek herců, sou nevýrazní a nezaujali. Nezaujal, ani příběh, který působí jako zremasterovaná a rádoby vtipná verze, Fotr je lotr, akorát s tím rozdílem, že tady nebyla legrace. A byť Kiss potěšili, víc jak jednu hvězdičku, tomuhle dát nemohu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom Los Angeles a Grand Rapids v štáte Michigan. (MikaelSVK)
  • Scenár bol pôvodne napísaný s Benom Stillerom a Jonahom Hillom v hlavných úlohách, mal sa odohrávať na Havaji a film mal mať názov "Aloha". Napokon došlo k výrazným zmenám, no Stiller a Hill pri projekte zostali ako producenti. (Astonko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno