Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Neonový kafkovský příběh z prostředí webkamerového lechtivého byznysu se nezamýšlí nad ničím menším než nad hodnotou identity lidí, kteří se ji rozhodnou dát veřejně všanc a vydělat si nějakou tu virtuální korunu. Film je svižně natočený, překvapivý a ve výsledku mi ani nevadilo, že pořádně nevysvětll, proč a jak se stalo, co se stalo, ale zabýval se hlavně tím, co to způsobilo a jak (jestli vůbec) z toho ven. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Parádní obrázek zdegenerované generace 0, k níž se bohužel řadím a musím srdnatě bojovat s tím, že spousta hezkých holek se raději svléká před kamerou nežli přede mnou. Barevná forma tomu sedí a postupný úpadek do zoufalství a doslovná ztráta vlastní identity překonávají i fakt, že hlavní hrdince ani nic pěkného nepřejeme. Z pozice čisté logiky to možná chvílemi smysl nedávalo, ale čert to vem, když se povedlo natolik věrohodně a zajímavě rozmáznout tak významné poklesky a hrozby dnešní anonymní internetové komunity. Holky, hezky obléct, zahodit mobil a mazat zpátky na vesnické plesy - v té tombole se můžete koneckonců skvléknout taky. ;) ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Originální námět reflektující posedlost mladých lidí uspět v soutěži identit umělého online světa, navíc formálně skvěle zvládnutý. Ale právě proto jsem od něj očekával rozvinutí dějově širšího konspiračního záběru s dramatičtějším vyústěním. Film je nakonec spíše jen komornějším psychologickým záchvěvem teenagerské postavy s vykolejenou realitou, které psychologické záchvěvy mě coby diváka moc nezajímají. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

V dnešní době určitě aktuální téma a za současné pandemie tuze aktuální. Většinu činností lidé vykonávají doma, včetně těch lechtivějších a podobným službám, jež jsou ve filmu zobrazeny, pravděpodobně vítr fouká do plachet. Nepoznal jsem Madeline Brewer, protože vypadá úplně jinak než v Orange is the new black, její výkon se mi líbil. Scénař ušel, napětí mohlo být přece jen trochu více. Celkově slušný průměr. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Asi po dvaceti minutách, jsem si tak v duchu říkal, že je celkem fájn vidět takhle ke konci roku pořádnej SEXY Horor. Jenže CAM bohužel není až tak úplně Horor, což je škoda. Pokud jste ještě nenavštívily stránku Bongacams, tak vás to potěší spíše tam, než u tohodle filmu. Hlavním plusem, je pěkná hlavní postava a hezký barvičky. Ve výsledku ale dávám těmto Holkám z livechatu, jen slabší trojku. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)
  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)

Reklama

Reklama