Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 3

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nová generace šéfů kartelu soupeří o moc, novináři se snaží odhalit pravdu a policisti, vojáci, agenti i politici balancují na tenké hraně mezi spravedlností a korupcí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (54)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek opět pomalejší, ale tato série hodně dokumentuje historické události hlasem novinářky, která má ve filmu svou vlastní linii. Další linii má strážmistr Vincent, který iniciativně amatérsky řeší vraždy mladých žen. Dále je tu klasická DEA a spory jednotlivých klanů, se známými postavami. Takže je to dost živé a podařilo se udržet dobrou úroveň. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S prehľadom doposiaľ najhoršia séria. Tvorcovia naplnili jednotlivé diely zbytočnou vatou a miesto diania z kartelov sa zameriavajú na zväčša pomerne nevýrazné, vedľajšie  dejové línie. Napríklad príbeh okolo policajta hľadajúceho vraha žien bol naozaj nezáživný a zbytočný. Keby som nebol zvedavý, ako sa vyvinú konflikty medzi kartelmi, 3. sériu by som možno ani nedopozeral. A keďže som si naštudoval, akým smerom sa bude vojna Sinaloy s Tijuanou odvíjať, veľmi zvážim, či dám prípadnej novej sérii z Mexika ešte šancu. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle série je mega našlápnutá. Doslova akce za akcí. Už tu není tolik drsných mexikánských keců jako předtím, tady se pořád střílí olovo. Netflix solidně zainvestoval. Na druhou stranu je škoda, že už tu není tolik reálných záběrů jako dřív. A absolutně se mi tady nehodí vypravěčka. Ne, že by mi vadil ženský hlas, ale třeba kdyby vyprávěl ten agent, tak to by znělo mnohem víc přísněji. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

S ohledem na delší pauzu se musím přiznat k tomu, že jsem se v postavách na začátku trochu ztrácel, ale postupem času jsem si (zhruba) vybavil, co nám bylo v minulosti nabídnuto. A pokud jde o třetí a finální řadu, tak ano, možná by mohla být více "ukončena" a možná o trochu akčnější, ale to neznamená, že jsem se nudil. Je to propletené, napínavé a velmi dobře zahráno, což nechalo zapomenout na většinu negativ. Jen pro info, testy DNA byly v roce 1994 už dostupné, ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí (poslední) série - (7,5/10). Narcos: Mexico nikdy nemohl dosáhnout kvalit původního Narcos. Mohl se alespoň přiblížit. To se mu povedlo na výbornou. Olovo létá vzduchem, Nikdo si nedělá starosti s tím, jestli jste žena, muž a nebo třeba kardinál. Divák se bojí o osud svých oblíbených postav, protože tady nikdo není v bezpečí a každý se musí ohlížet přes rameno. Závěrečná série Narcos: Mexico byla povedená, chladnokrevná jízda, která uzavřela většinu rozehraných partií. Zbytek si divák může jednoduše domyslet, protože je to takový odraz reality. Dočkali jsme se spousty nečekaných zvratů, kdy vlastně netušíte, kdo kope za ty dobré a kdo je další zkorumpovaným hráčem. Seriál sází na autentičnost, drsnost a s ničím se nesere. To přesně od takového seriálu očekávám a jsem rád, že Mexico neudělalo legendárnímu Narcos ostudu. Nejlepší epizoda: Los Junios (S03E03) ()

Galerie (158)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku epizody hraje píseň „Taxi ¡Solo Como en el Cielo! los Chicos No Lloran“ od Los Shains. Během přestřelky na oslavě hraje „Enjoy The Silence“ od Depeche Mode. (Duoscop)
  • Na začátku epizody hraje píseň „Lost In My World“ od Los Dug Dug's. (Duoscop)

Reklama

Reklama