Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Příběh samotný by se vešel do patnácti minut, dokonce i těch více jak sedmdesát slečen od 12-20 let, s precizně roztrhanými a povytaženými kalhoty nad kotníčky, kterým jsem film promítl, bylo povětšinou zklamaných...konec je skutečně WTF? Nebo spíše české...hmmm. I když nestoudná rozmazlenost a opovrženíhodná rozmařilost americké mládeže, jež je tu, samozřejmě bez tohoto záměru, hezky vyobrazena, může sloužit jako odstrašující příklad. Osobně v to trochu doufám. Krásný vizuál i americké kočičky (matka s dcerou zde vypadají jako kamarádky), ale sledovat devadesát minut dětské líbání a k tomu, jednoduše předpověditelný, povrchní mini příběh s tisíckrát omílaným, naivním námětem, který končí v duchu - A jestli nezemřeli, milují se dodnes - není divácky moc záživné. Nechybí také klasický přerod super floutka a povrchního rebela v upřímného člověka, který v sobě objeví čistou lásku k jedné, přednedávnem ještě čisťounké a zcela neposkvrněné, dívence, ze které je už sebevědomá osoba, která přesně ví, co chce. Dle premiérové návštěvnosti v našem malém městě soudím, že tento projekt je ze skupiny___It's all 'bout the money, man___Vždyť dnes se jim stačí dostat do mobilů a přesně jim ukázat, na co mají do kina zajít...jak mají žít. Osobně jsem neviděl, krom kina, nikde jedinou reklamu, ale to může být i tím mým starým mobilem. [Kino Citadela - Litvínov] ()

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo to, co dnes. Viděla jsem něco, nač bych se raději ani nedívala. Děj byl tak neskutečně plytký, odtažitý a neosobní, jako málokdy. Nic na filmu neupoutalo mou pozornost. Je pravda, že už je to nějaký ten pátek, co jsem četla knižní předlohu, ale tohle bych od zpracování tedy nečekala. Celý film lze shlédnout za necelou půlhodinu a o vůbec nic by člověk nepřišel. Vybarvení postav, vylíčení jejich příběhu. To tady ani při své nejlepší vůli prostě nenajdete, jedno velké dlouhé neosobní nic. A do tohoto vrazili filmaři ani se nebudu raději ptát na to, kolik milionů. Neubráním se srovnání, ale tohle může úplně v klidu konkurovat padesáti odstínům šedi, narozdíl od nich, tohle nebyla ani ta reklama na knihu, tohle bylo, ani nevím, i vzuchoprázdno je oproti tomu něco. Takže já ani při své nejlepší vůli nemůžu doporučit, něco takto povrchního jsem už hodně dlouho neviděla. Je zázrak, že jsem tenhle film dokoukala až do konce. Ale tohle je jen můj názor, je možné, že ten váš se bude lišit. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Příběh jedné krásky a zrození její lásky! Spíše než z vysoké, bych to přirovnal ke střední, ale budis. Klasické klišé, slušná holka Tess nastoupí na vejsku a na koleji má zkažené kámošky. Chvili se drží, ale pak se zabouchne do frajirka. Ten ji postupně zdolava, zažijí pekne chvíle, ona se rozejde se svým klukem s kterým nic nezažila a nechá se odpanit. Poháda se s mamou, která ji varuje že ji Hardy zlomí srdce a to se i tak stane jednoho večera, kdy ji partička v baru ukáže video, na kterém se přesvědčí že šlo jen o sázku. Skvělá hudba, nenásilně podané scény v posteli, uhrancive pohledy a romantika se vším všudy. 70% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Uvěřitelnější než knižní předloha. Tedy v rámci SPOILER celé pointy vztahu těch dvou "hezký mladých lidí", kteří jsou v podání herců adaptace plochý stejně jako hrudník hlavní hrdinky. (Přiznání. Ha ha ha, to sedí, dál než přes knižní Přiznání jsem se nedostala.) Protože mě nepřijde romantické napravení hrdiny s větou "Během předstírání veškerého tvého poprvé jsem se do tebe zamiloval, odpusť mi!" Bohužel konec to zabil úplně stejně jako konce veškerých současných filmů. "Jako ono to končí prvním dílem, ale zároveň trochu tak, že kdyby přišlo dost lidí, tak bude pokračování." Bohužel jsem už během čtení knihy a následně při sledování filmu pochopila, že asi nechápu lásku podle filmových a knižních měřítek (a přestože to jsou pohádky/fantasy, tak je mi líto slečen, které to snad berou jako "škoda, že jeho nikdy nepotkám", live by jste o něj ani kolo nevopřeli a hlavně po celé pointě té lásky by jste mu druhou šanci nedali). Veškerá literatura a filmy tohohle žánru se mě snaží přesvědčovat o tom, že ženy jsou sice křehké naivní kravky, ale zároveň něžně éterické bytosti, jejichž jediná funkce na světě je předělávání hajzlů na posery, když během prvního sexu jejich drsní chlapci zjistí, že lepší neměli, a nastalo velké O stejně jako při každém následujícím, proto je pro mě tenhle typ romantiky vždy i trochu fantasy. Sorry, ale špatnej kluk se na hodného nepřelá během 90 minut nebo jedné knihy, na to je třeba náročný rozbor situace a charakteru tak zhruba v polovině dílů ze série. A taky ta obsese, že chlap, kterej dnes nemá tetování, je míň chlap, je trapná, ale pro dost slečen rajcovní, přestože za tím vždy nutně není ten příběh daný historií tetování, ale protože to je cool (což je výraz, který se už nejspíš nepoužívá stejně jako wow), a to na kůži nemusí dávat smysl, hlavně že to tam je... Někdo v komentáři zmiňoval film Keith. Což beru jako urážku filmu Keith, pokud tyto dva snímky chcete dávat do byť podobné kategorie :( (Ale uznejte. I přes to všechno, a že děj vnikl na základě fanfiction, to není tak špatné jako ta nejhorší nejúspěšnější fanfiction všech dob z pera E.L.James. Už jenom za ten pocit film nemohu potopit kompletně.) ()

k212 

všechny recenze uživatele

Předlohu jsem nečetla, a domnívám se, že ani nebudu. Nicméně tenhle film zapadající do rámce youngadult romance mi přišel vlastně v pohodě. Civilní reálie vyvažují dost nadsazený příběh, oba mladí představitelé hlavních charakterů jsou však natolik charismatičtí a zajímaví, že jim odpustíte mnohá dějová klišé ala Velmi nebezpečné známosti. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Josephine Langford (Tessa Young) přiznala v rozhovoru, že četla prvních pár kapitol „After on Wattpad“ několik let předtím, než byla obsazena jako Tessa. (ČSFD)
  • Film je založen na knize „After: Polibek“ od autorky Anny Todd. (simaa)

Reklama

Reklama