Reklama

Reklama

Open 24 Hours

Trailer 2

Obsahy(1)

Mladou dívku jménem Mary (Vanessa Grasse) zrovna propustili z psychiatrické léčebny poté, co zapálila dům, ve kterém byl její přítel, který ji nutil, aby se dívala, jak v dešti zabíjí lidí. Mary se po tomto těžkém období snaží vrátit do běžného života, a tak si hledá práci. Když dostane zaměstnání na čerpací stanici, je štěstím bez sebe. Dokud nezačne její noční směna. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (43)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Netradiční kooperace Srbů a Američanů přinesla šťavnatý a chutný filmový plod sice béčkové odrůdy, ale zato áčkové jakosti - perfektně napsaný, zrejžovaný i zahraný oldschoolový slasher. A zároveň vynikající "one girl show" sympatické Vanessy, která je jedním ze dvou pilířů filmu. Tím druhým je dobře promakaný scénář, který diváka většinu času udržuje v neustálém napětí a taky v nejistotě, co je vlastně realita a co halucinace ubohé Mary. A když už je to pak jasné, rozjede se zase slušně krvavá vražedná akce. Zabiják v pláštěnce se zjizveným xichtem je žánrově bezchybná postava a s palicí mu to jde výborně. Jen v jeden moment jsem trochu kriticky mlaskal, že "proč si sakra nevezme tu brokárnu do pazourů ten připrclej pumpař?". Ale po útoku jelení hlavou je vše odpuštěno a s chutí zaokrouhluju nahoru. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Jako co tam bylo dobrý, tak gore. S tím si filmaři fakt vyhráli a bylo toho mraky. Ale film jako takovej, ten děj ... proboha ... Kdyby si na konci někdo sundal z hlavy VRko a řekl "to byla ale švanda!" , tak bych se vůbec nedivil ... Byla to taková fantasmagorie a sralo mě, že jsem skoro do 3/4 nevěděl na čem jsem. A když už jsem to jako věděl, nebo měl vědět, tak sem tomu stejně už moc nevěřil ...Divný, divně vymyšlený. Jo a pak se tam ještě vrší ty nelogičnosti jako ve filmech v 80. letech a to sem fakt nechápal. Třeba typu "já umím s brokovnicí, holka ji nikdy nedržela v ruce. Co uděláme?! Budu na ní řvát, jak se to nabíjí a drží, schovám se za ni a nechám ji střílet!" atd. je toho tam plno... ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jsem měl už delší dobu na Harddisku ale pořád jsem ho odsouval, protože se mi do něho moc nechtělo. Moc jsem si od něho nesliboval ale nakonec nemůžu říct, že bych se u filmu vyloženě nudil. Bavili mě ty halucinace hlavní hrdinky, který děj vždy alespoň trošku oživili. Poslední půlhodinka nabídne i nějakou tu krev. Za mě dobrej průměr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Děvče chce hodit za halvu pohnutou minulost, ale ta jí, jak už to tak bývá, celkem záhy dožene a aby to bylo ještě veselejší, trpí holka celkem výživnou paranoiou. Je sice pravda, že si režisér mohl trochu víc povodit diváka a nechat ho společně s hlavní hrdinkou tápat v tom, co je a není skutečnost a nějaká ta krvavá chuťovka navíc by také neškodila, ale zase to nejsou věci, které by celkový dojem nějak výrazněji ovlivnily. Líbila se mi i Vanessa Grasse, takže i když se nejedná o kdovíco, jsem spokojen. 70% ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Ledva-ledva dopozerané. Od polovice filmu mi totiž neustále halucinácie a paranoja mladej drbky už začali liezť poriadne hore krkom. A keď pri tom pokaždé nahodila vyjukaný kukuč ako sova Harryho Potera, išlo ma poraziť (keby som si po každom jej kukuče nalial panáka, tak som najebaný jak čík). Nie, absolútne sa nepáčilo. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Bělehradu v Srbsku. (ČSFD)
  • Když v 53. minutě Mary (Vanessa Grasse) otevře dveře od záchodové kabinky, vedle záchodu nic není. Za 35 vteřin však vpravo vedle záchodu stojí zvon, používaný na ucpané WC. (ČSFD)

Reklama

Reklama