Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Becca se objeví na Butcherově prahu a žádá ho o pomoc. Banda se rozhodne Butcherovi pomoct a spolu se Starlight se konečně postaví proti Homelanderovi a Stormfront. Ale věci se rychle zvrtnou, a to velmi špatně. (mikki089)

Recenze (38)

Recenzon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5 hvězd okamžitě. Antony Starr předvádí jeden z nejlepších hereckých výkonů, co jsem kdy viděl a roli psychopata hraje naprosto perfektně a musím také pochválit Karla Urbana, kterému jsem smutek a nenávist v očích neskutečně věřil. Jinak díl šílenej a rozjetej neskutečným tempem. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tušil jsem, že Stormfront do konce sezóny bude ze hry, protože Kripke začíná aplikovat klasický přístup snad všech seriálů - představme na začátku nové řady novou postavou, kterou na konci série zabijeme, abychom nemuseli zabít někoho ze staré Bandy. Taktéž mě nebaví, jak se všechny hříchy Bandy a Starlight, které byly mimochodem komunikované do světa, jen tak mávnutím kouzelného proutku shodí ze stolu. Nedává to absolutní smysl a působí to směšně a nereálně. Tam, kde dříve seriál vsázel na skutečnost a nějakou hmatatelnost s naším světem, nyní selhává. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Homelander a Stormfront sa hrajú na šťastnú rodinku s Beccinym synom. Tá prosí o pomoc Butchera, ktorému sekunduje celá parta. Veľký epický súboj superhrdinov je tu a prichádza k nečakaným spojenectvám aj zradám. Prevedenie: Finále vo veľkom štýle, presne tak ako by to malo pri superhrdinských ságach vyzerať. Stromfront, ktorej som pripisoval väčšiu dôležitosť v seriály, ako skutočne mala sa s Homelanderom postavia proti parte outsiderov. Na ich stranu sa však prikloní až nečakane moc panákov. Butcher bude zúriť. Teším sa ako malé decko na ďalšiu sériu. 98% ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jízlivé tematizování superhrdinů jako blyštivých celebrit s kontrasty bezohledných činů jde do finále. Ministerstvo vydalo nejvyšší prioritu proti terorismu a gigant Vought tahá za delší konec. Maeve se při naléhání Starlight zdráhá svědčit proti svému chlebodárci, nevěří, že se něco změní nebo zlepší. Na zadku sedět ale nezůstane. Rozzuření lidé chtějí víc Sloučeniny V. Malý Ryan, který zjistil, že všechno okolo je falešné a pláchl s tátou Homelanderem, začíná litovat. Ostatní postavy na obou stranách barikády tak trochu bilancují, vylévají si srdíčka a slibují si, co bude až bude. Finále řádně ulítlé a krvavé. A otevřené do třetí série. Z Butchera je a free man. A do toho všeho navíc vzniká tým, který bude tajně financovaný, aby hlídal superhrdiny. Za mě nicméně nemá smysl dál pokračovat. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná to vyústění přišlo trochu zrychlené. Kvůli rozpočtu nebyla finální boss bitva nijak epická, ale přinesla skvělou ukázku girl power. Dopadlo to přesně tak, aby mohla třetí sezóna plynule navazovat a někdo se pro to už nehodil. S tím nemám sebemenší problém. Některé věci ale byli zkratkovité. Každopádně seriál bude pokračovat dál a z toho mám radost. Season 2 - 80%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Ke konci epizody hraje píseň „God Only Knows“ od The Beach Boys. (Duoscop)

Reklama

Reklama