Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (204)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $33miliónov║Tržby USA $28,539,757║Tržby Celosvetovo $50,269,000▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,593,112 ║ Tržby za predaj DVD v USA $2,182,600 ║ Konečne poriadna akčná pecka, ktorá má drive od začiatku po koniec. Stále to šľape na plné obrátky, stále je na čo pozerať, herci to dobre ustoja, neprehrávajú, poteší že sú prestrelky prehľadné, dynamická kamera. Dramaticky sa to mení každou chvíľou, takže nechýbajú zvraty. Dosť dobre mi tam sadol skalopevne dôsledných Chadwick Boseman. Taký Taylor Kitsch zas vie prekvapiť polohou bývalého mariňáka na úteku pred skorumpovanou spravedlnosťou. Tématicky podobných filmov tu je ale dosť ale tento jeden z tých zvládnutých. Veľká spokojnosť. /90%/ ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sympatická kriminálka s velmi obstojnou akcí, výbornou real-time nahánečkou ozbrojených lupičů a ďábelsky slušivou rolí Taylora Kitsche, který by měl odteď hrát už jenom bad guys a na kladné hrdiny se totálně vykašlat. Konec se sice natahuje jak nudle, ale Simmons je natolik dobrý herec, že to zmákne udržet v mezích přijatelné míry. Jako nízkorozpočtová a dynamická alternativa Bourna je to OK. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Černýmu panterovy umlátili tátu a tak v řadách policie čistí ulice o něco důkladněji než jeho kolegové a radši padouchy ukončí, než aby je vzal do vazby. Ideální člověk pro hoňku po Manhattanu se dvěma zloději, kteří postříleli osm policajtů a zmizeli s padesáti kily neřezaného kokainu. Akční klasika (přestřelky jsou pěkně přehledné, honičky svižné) v druhé půli malinko změní směr a je mnohem chytřejší než se na první pohled zdálo. Hlavně stále skvěle odsypá. Morální závěr paradoxně z hlavního hrdiny vůbec nedělá dobrého člověka jako spíš skvěle fungující stroj sloužící k prosazování moderního světového řádu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mŕtvy čierny policajt na začiatku a začína sa naháňačka za tým, prečo sa tak stalo, aby sme prišli na starú dobre overenú pravdu, že v radoch polície sú aj (alebo u nás väčšinou) špinavci. Pomedzi streľbu sa mihnú podivné dialógy, pri ktorých sa zastavujete na tým, to naozaj v skutočnom živote takto medzi sebou ľudia hovoria? Najvýraznejšia a najkvalitnejšia v celom filme je hudba. A to je dosť málo, aby sa film dal odporučiť. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víš, že když ho zabiješ, tak už nám nic neřekne?" Na můj vkus je tohle příliš černobílej film. Bílí jsou v něm zmrdi a černí jsou (až na dvě drobný výjimky) klidní, bystří, chodící do kostela a pečující o rodiče. Až jsem se za tu bílou zvěř zastyděl a obratem jsem zavřel do mrazáku svoje černošský služebnictvo. Ale zpět k filmu. Ten je svižnej, akční a přiměřeně zábavnej. Jen to téma je už lehce provařený a tak o napětí byla trošku nouze. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama