Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblastnímu školnímu řediteli Franku Tassoneovi (Hugh Jackman) a jeho věrné obchodní asistentce Pam Gluckinové (oscarová Allison Janneyová) jsou přičítány zásluhy za to, že se zasadili o nebývalý věhlas veřejných škol na Long Islandu. Vždy dokonale upravený a vypulírovaný Frank je mistrem v šíření pozitivních zpráv, ať už před publikem složeným z vedoucích představitelů místního společenství, nebo před znepokojenými studenty či rodiči ve své kanceláři. Frank zkrátka budí dojem, že mu zdánlivě nelze nic vytknout. Dokud se odvážná reportérka školních novin (Geraldine Viswanathanová) nezačne prokousávat finančními výkazy a odhalovat zpronevěru gigantických rozměrů. Frank se však za žádnou cenu nehodlá vzdát a začne nevybíravým způsobem zametat všechny stopy. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

misterz 

všechny recenze uživatele

Až prekvapivo dobré... Úvod ma síce príliš nezaujal, už som pomaly začínal nadávať, čo za nudnú vtákovinu s uhladencom v hlavnej úlohe to pozerám, no ako sa začalo odkrývať pozadie tej podarenej dvojice, tak dejová linka dostala spád. A už to išlo, ani som sa nenazdal a koniec. Na slabší nadpriemer to stačí.70/100 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevtipnej film, a i přes to k filmu někdo napsal komedie do popisku.Nechápu.Přece píšeš něco až po tom, když to vidíš, ne.K filmu mě samozřejmě přilákal Hugh Jackman, ale kdybych věděl, co uvidim, vyseru se na to.Navíc se stává modním hitem filmů všude cpát gaye nebo lesby, jako že je to vlastně úplně normální.Ale když koupíte dvě stejný kliky ke dveřím, tak at´ se s tím rvete jak chcete třeba tejden,nic s tim nenaděláte.Když tak přemýšlím, ani nevim co nás ve filmech ještě čeká za úlitby.10%. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Bad Education sa zo zaciatku javi ako nudny film,ale to je len zdanie,ono sa to neskor pekne rozbehne a zacinaju na povrch vychadzat skutocnosti,ktore by nikto necakal a pravda sa ukaze,Hugh Jackman posobi sice unavene aj staro,ale podava kvalitny herecky vykon,mimochodom komedia to nie je ani zdaleka a inspirovane je to skutocnymi udalostami,takze mna to oslovilo...:-) ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se může zdát, že Bad Education bude jen další z mnoha průměrných komedií, ale nakonec z toho vylezl poměrně zajímavý film o finančních podvodech a intrikách ze školního prostředí, který má slušné dialogy a herecké výkony. Obzvlášť zde zářil šedivějící Wolverine, který je patrně tím nejsympatičtějším podvodným říďou, co jsem kdy v nějakým filmu viděl. Je tu ale jeden problém... osobně mě ten děj příliš nechytnul. V první řadě za to možná může i fakt, že film je ze začátku poněkud zmatečný, přičemž divákovi může trvat celou jednu třetinu stopáže, během které bude krapet ztracený, než se konečně pořádně chytne. Ovšem i po řádném pochopení zápletky nemusí každému člověku sedět. I přestože mě bavil Jackmanův výkon, dialogy, plus i celkově onen styl, kterým byl film pojatý, přesto jsem se na jeho děj nedokázal pořádně chytnout. Je ale dost možné, že u jiných lidí (například ti, co působí ve školním prostředí, které zajímají finance, atd.) to bude rezonovat daleko lépe. Pro mě to tím pádem byl zkrátka jenom "Ok" film. Byť určitě nezpochybňuju jeho kvality, které jsem od komediálního dramatu takového ražení nečekal. Lepší 3* ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Je to v podstatě malý a nenápadný film, který si přesně zaslouží své hodnocení kolem 70%. Hugh Jackman je charismatický, ale vzhledem k tomu, že ústředním motivem je podvod, tak se film přeci jen občas vleče. V momentě, kdy už tak nějak čekáme, kdy to konečně všechno praskne a ono to trvá a trvá. Filmu by prospěla další pořádná vedlejší zápletka třeba o Frankově milostném životě. Tahle linie je však jen hrubě načrtnuta. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Film bol predaný spoločnosti HBO za 20 miliónov dolárov. (R...)
  • Pôvodne mal scenárista Mike Makowsky v pláne vyobraziť Tassoneho ako čistokrvného zloducha, čo po rozhovoroch s rodičmi študentov a hlbšom rešerši prehodnotil. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Ryan Gosling jako vlkodlak?

Ryan Gosling jako vlkodlak?

30.05.2020

Studio Universal pokračuje v oživování svých klasických monster, a další na řadě je podle všeho Vlkodlak. V nové verzi by si pak hlavní roli mohl zahrát Ryan Gosling (Drive, Blade Runner 2049).… (více)

Reklama

Reklama