Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (44)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Formálne absolútny top seriál, geniálny strih, práca s časom, niekedy nevieme, či sledujeme flashback alebo flasforward, čo je subjektívna predstava alebo túžba o minulosti a čo objektívna minulosť a až na samotnom konci sa dozvieme, o akú vraždu išlo v prvej sekvencii seriálu. Herečky sú samozrejme top, ich účasť bola určite z ich strany zabezpečená kvalitným scenárom. BLL je príťažlivá 6-hodinová úvaha o násilí, sexe, mužoch a ženách a ich rozdieloch a styčných povahových prvkoch. A všetko do seba perfektne zapadá. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začala jsem se na seriál dívat dnes ráno a právě teď jsem dokoukala poslední epizodu. V poslední době jsem z nových seriálu vážně nadšená, protože mají skvělé náměty, originální příběh, úžasné herecké výkony a dejme si ruku na srdce tohle je přímo herecký koncert - Nicole, Reese, Shailene, Alexander, Laura, Adam a Zöe! Dokonale a procítěně zahrané! Všechny postavy jsem si od začátku hned oblíbila, až na postavu Laury Dern, ta mi byla silně nesympatická, ale jinak vážně úžasný. Jsem nadšená! ()

Reklama

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitní vztahové drama se skvěle napsanými ženskými charaktery, navíc mj. v podání mých oblíbenkyň Reese a Nicole. Je vidět, že režie je konzistentní a narozdíl od většiny dnešních seriálů ji má na starosti jeden člověk, navíc velmi zkušený Jean-Marc Vallée. Kvalitativně se tak drží poměrně konstantní linie s vygradováním v posledním dílu série. Nudných pasáží je naprosté minimum, na druhou stranu je tu málo kulervoucích momentů (nepočítaje poslední díl). Pěkné 4 hvězdičky. (Blu-ray, orig.) ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz ked som sledovala Golden Globes zaujalo ma, ze velke hollywoodske hviezdy a este k tomu moje oblubene herecky Reese a Nicole sa dali na serial :) a bola som zvedava vzhladom na jeho uspech...Uz par rokov som nepozerala ziaden serial, ale tento som si nenechala ujst. Od zaciatku ma vtiahol do deja a bavil cim dalej tym viac! Najlepsi bol zaverecny diel, ani som nedychala, to ma presvedcilo dat 5 hviezdiciek, wow! Uzasne herecke vykony, prekrasne prostredie, napinavy dej, zaujimave zivoty obycajno neobycajnych zien a ich problemy, naviac este pointa a tema domaceho nasilia naozaj silna. Nicole uzasna! Uz sa tesim na druhu seriu s Meryl Streep, aj ked trosku pochybujem, ze bude taka excelentna ako prva...Je to serial skor pre zeny a to kazdeho veku. Uz chapem, ze aj take velke hviezdy sli do toho a vlastne to same rozbehli a produkovali...Urcite odporucam, tych 7 hodin ubehne ako voda....88% za prvu seriu. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. sérieSedmilhářky jsou naprosto excelentní americká vztahovka se špičkovým hollywoodským obsazením, netradiční kompozicí scénáře a hlavně šokujícím koncem. Příběh se sice rozvíjí velmi pomalu a je to spíše taková pocitová záležitost, ale když s touhle partou bizarních postaviček vydržíte až do konce, dostane se vám úctyhodný nervy drásající závěr, který vyrazí dech. Je sice s podivem, že se tento seriál dočká druhé řady, protože jako uzavřená záležitost sám o sobě s přehledem funguje. Ke shrnutí řeknu jen, že první řada byla bezkonkurenční svými nádhernými exteriéry i luxusními interiéry, které doplňovaly výrazné osobnosti každé z postav. Prostě příběhově vás to nepustí, protože Sedmilhářky nabízejí vztahové orgie, které byste jen těžko chtěli zažít. Už vyhlížím druhou řadu. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (2)

  • HBO si původně objednalo 8 epizod v rámci první série, ale když k nim David E. Kelley psal scénář, uvědomil si, že 7 epizod bude dostačujících a dohodl se s HBO. (oli009)
  • Tato epizoda měla celosvětovou premiéru 7. února 2017 v Los Angeles v TCL Chinese Theater. (Varan)

Reklama

Reklama