Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natálie (Petra Hřebíčková) je šťastná svobodná třicátnice se skvělou kariérou a dlouholetou nejlepší kamarádkou Simonou (Tatiana Dyková), které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona se po rozvodu snaží vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci (Ľuboš Kostelný). Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem (Janko Popović Volarić), pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj… I Natáliin život nabírá nový směr. Když potká okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka (Branislav Trifunović) a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Jejich soužití je téměř idylické až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchyně Evy (Eliška Balzerová), která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky. Nyní Eva zjišťuje, že musí najít jiný smysl života, aby se cítila šťastná. Seznámení s šarmantním hudebníkem (Predrag Manojlović) by mohlo znamenat nový začátek. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (238)

Timak 

všechny recenze uživatele

Další film z cyklu - Pojď s manželkou na český film, protože filmy s titulky ji nebaví - a myslel jsem, že to bude po výborných vlastnících zase trefa do černého. Bohužel ale nějak to dost drhlo. Snad první film, kdy mi Táňa vyloženě vadila a celkově se první půlka dost vleče. Ale jakože opravdu hodně - jsem si myslel, že bych snad po první hodině odešel, což ale bych potom nemohl domů :) No a pak druhá půlka - vlastně úplně jiný film a taky trochu lepší film. Přesto dabing hlavních mužských herců katastrofa a samotný herecký výkon teda taky úplný terno nebylo. Suma sumárum, těžký průměr (Hřebíčková se už zdá dosti okoukaná), z které vyčnívá jenom výkon mlaďounké Valentýnky Bečkové a matadorky Elišky Balzerové. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Všechno nebo nic bych ještě jako první setkání s Evou Urbaníkovou pochopila. Není to dobrý film, ale není to takový omyl jako tohle. Ale od té doby, co se Urbaníková stala Twardzikovou, nestačím si hlavu ukroutit. Tohle není hloupoučká roztomilá romantická komedie pro nenáročné divačky, tohle je patologicky škodlivý útok na již tak dost nízkou úroveň intelektu všech lidí, kteří se podílejí na vzniku takové šmiry i těch, kteří se pod dojmem neškodné zábavy rozhodnou čelit sranci neskutečných rozměrů. Vzorce, ve kterých se ty postavy pohybují jsou stejně hrůzné jako stereotypy, kterými jsou zobrazovány. To už raději to porno, které je žánrově čisté, herecky přijatelnější a společnosti v nejširším kontextu neškodí. A navíc v něm nikdo nikoho nenutí koukat na strhaný obličej Táni Dykové. Ako sa hovorí: niektorí ľudia čítajú, aby nemuseli premýšľať... ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Evita píše len odpady pre zúfalé kravy a tak potom vyzerajú aj filmy podľa jej predlohy. Chápem, že je to všetko smerované na ženské publikum, ale to vám príde fakt super vtipné, že tam nejaký zmrd súloží s Vilhelmovou a klepe jej pritom popol na ksicht? Kde sa podel ten slávny feminizmus? Apropo, Vilhelmová resp. Dyková, do kedy ju budú obsadzovať do rolí super krásavíc, čo majú milencov o 15 rokov mladších? Veď jej tvár je samá zošuverenina. Ešte pár rokov a rovnako ako v tom filme dopadne aj v súkromí - pán Dyk sa stane Dickom a vykašle sa na ňu (podobne ako to ona urobila svojej rodine). Vrcholom je otrasný dabing nečeských hercov. Scenár a dialógy zas morálnou žumpou, vulgárnosť je všade okolo. A všetci muží sú kokoti, čo buď len šukajú alebo ubližujú deťom. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

První půlka je vyložená fraška. Komediální snaha vůbec nefunguje a je buď hloupě přímočará nebo nevypointovaná. Druhá půle je vážnější a překvapivě lépe zpracovaná. Vyhrocené scény umí zapůsobit i zamrazit. Celkově to ale chtělo pevnější režii. Samotný scénář filmu ale za moc nestojí. Nejde o nic objevného a spíš je to recyklát recyklátu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $2,982,081▐ Ajajaj! Strašne prevratný film. Dostane to do varu, do kolien, no samozrejme. V prvom rade nie moc vydarené obsadenie. Ako tak to herecky držia na úrovni Branislav Trifunovic a Eliska Balzerová, ostatný sa skôr vezú alebo priam prehrávajú. V tomto príbehu aj tak moc možností zaskvieť nie je. Prevažná časť príbehu skôr ponúkne trápne, hlúpunké, scény, prevažne tam chýba aká taká tá romantická iskra, všetko tu je také hrŕŕ... nič podmanivé, skôr trápne. Ako taký ráz dostane až záver, keď sa to nejak začne niekam vyvíjať, dramatizovať ale aj tak v konečnom výsledku málo. /25%/ ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Keď sa Petra lúči s malou Valentínkou, tak to bol jej posledný natáčací deň a skutočne sa lúčia, kde Peťa jej hovorí, že práve dotočili a od zajtra už pôjde do škôlky a už sa tak skoro neuvidia. (-ondro-)

Reklama

Reklama