Reklama

Reklama

Nezměrnost noci

Trailer

Obsahy(1)

Na sklonku padesátých let, v jednu osudnou noc v Novém Mexiku, objevuje mladá operátorka ústředny Fay (Sierra McCormick) spolu s charismatickým rádio DJem Everettem (Jake Horowitz) podivnou zvukovou frekvenci, která by mohla navždy změnit jejich malé město a možná i celou budoucnost, jak ji známe. (C0r0ner)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono je sice hezké, že má film pěkný vizuál, ale co je to platné, když je to víceméně o ničem. Původ záhadných zvuků je daný, což by zase tolik nevadilo, ale to by musela být cesta k vysvětlení alespoň trochu zábavná. Jenže tady je vše omezené na suchopárné a absolutně neinvenční monology, které narušovaly jen doplňující otázky a nepovedl se ani rádoby dramatický závěr. Nuda. 15% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik 50´s sci-fi a samozrejme aj tých predtým aj potom a zároveň aj veľký fanúšik pôvodného Twilight Zone ide látku presne pre mňa. Ide o príjemné, voľne plynúce retro so skvelou atmosférou. Bohužiaľ sa nedočkáme v podstate žiadneho väčšieho prekvapenia ani zvratu. Pre niekoho to môže byť samotný záver, ale ten napadne fanúšikov žánru určite skôr. Máme tu ale jednu zaujímavú myšlienku, ktorá implikuje hlbšie premýšľanie nad postavením bežného civilistu v spoločnosti, ale nejde o tak nosnú záležitosť, aby vytiahla film zo slušného, mierneho nadpriemeru. Skrátka ide o jednohubku, ku ktorej sa bude málokto vracať. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Velice komorní s důrazem na rádio a klidně by to mohlo fungovat, jako rozhlasová hra, jelikož největší napětí je dosaženo pouze působivým vyprávěním vzpomínek. Ať už je to bejvalej voják na drátě, nebo nemohoucí důchodkyně ve vile. Má to pěknou tajemnou atmosféru padesátých let. A nenápadná hudba je taktéž skvělá. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Začátek je strašná nuda. Prvních 20. minut si můžete v klidu přetočit, leda by vás zajímalo, co si myslí v padesátých letech o budoucnosti nějaká puberťačka se světákem co pracuje v rádiu a nahrávají to na magneták….A nuda pokračuje dááááál. No pak se to teda pomalinku rozjede. I jakáž takáž atmosféra se dostaví. Kdyby z toho udělali, ale rozhlasovou hru, tak by udělali líp. Nevím, jestli se chcete dívat na film co trvá hodinu a půl a zajímavých je asi tak 20. minut. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad pořekladla "za málo peněz hodně muziky". S trochou úprav by se dal natočit za třetinu ceny a na působivosti by mu to neubralo vůbec nic. Jeho síla totiž leží ve skvělém příběhu, výborných hercích a doslova lahůdkové režii. Andrew Patterson si pohrál se zvukem, kamerou i scénografií, a vytvořil z filmu mix mezi poctou brakovým sci-fi padesátých let a komorní verzí Blízkých setkání třetího druhu. Vytkl bych mu jen přílišnou temnotu snímku. A teď nemám na mysli hororové ladění - to jsem naopak ocenil. Bohužel obraz je občas až zbytečně tmavý a přehlednosti to škodí. Pevně doufám, že všechny zúčastněné čeká zářná budoucnost v dražších a viditelnějších projektech. Už tohle by si zasoužilo širší publicitu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Snímek se odehrává během listopadu roku 1958. (Kuzmik)
  • Film byl natočen za 17 dní v roce 2016. (MarLin)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno