Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (257)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix jede bomby ! Totiž on toho produkuje takové hafo, že ani nestíhám stíhat jen zjistit, z čeho všeho si tedy divák může vybírat. Ale povídkový animovaný seriál, jenž si zakládá na tom, že každý krátký příběh nabídne odlišnou zápletku, to tu fakticky ještě nebylo. Zaujalo mě, že každý díl se pochlubil jinou animací, ať už jednodušší či velice sofistikovanou. Ale přiznávám, že kvalita holt kolísala. Rozjezd docela na jedničku s hvězdičkou, povídku Sonnie's Edge doporučuji. Zajímavý námět s překvapivým rozuzlením. Když už mluvíme o pořádných twistech, tak příběh No 7 mě fakticky šokoval. Tam se mi zalíbila i pekelně dobrá skladba provázející celý díl. Desítka s vlkodlaky v armádě taktéž neudělala ostudu, stejně jako jedenáctka, takové hororovější pojetí Gravitace. Ale závěr BEST OF. Sovětští vojáci bojující s armádou emzáků, jedním slovem LAHODA (jak vizuálně, tak i ten propracovaný příběh by mohl dát za vznik celému samostatnému seriálu). Ani ostatní příběhy bych nezařadil do kolonky nevydařených, ale spíše bych je zařadil k lepšímu průměru. Celkově dávám 8/10 ()

anais 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měl hodnotit jednotlivé epizody zvlášť, asi by vyšlo najevo jak nevyrovnaná kvalita tuto sérii provází. Je to ale důsledkem faktu, že co povídka, to unikátní přístup - formoou i obsahem. Jako celek je to nebývale kreativní a plné překvapení. Na každdý díl jsem se vyloženě těšil a byl jsem zvědavý, co přinese. Nejlepší epizody: The Witness (ta forma!), Suits (primitivní variace na Hvězdnou pěchotu, během pár minut ale vybuduje atmosféru srovnatelnou s dvouhodinovým filmem), Zima Blue (pomalé až meditativní, krásné), Good hunting (dobrodružství, romantika, anime, steampunk)... Ale každý bude mít jiný výběr - a to je na tom to nejlepší! ()

Reklama

VaHo 

všechny recenze uživatele

Poměrně kvalitní výběr, je tu skoro všechno: horor, humor, absurdní humor, drama, pixarovka, steampunk, filosofie, velryby, Mary Elizabeth Winstead, cut scény ala videohry, Rusové a i ten Hitler se tu objeví. Vizuál je různorodý (z 95 % jsou to digitální triky a stylizace); většina povídek (nevím, jak jinak to nazvat) je vystavěná tak, že neustále něčím překvapuje a kolikrát jsem si při sledování řekl: „Škoda, že z toho není seriál. Chtěl bych vědět, co bylo dál.“. Jen těch robotů tam moc není. ()

Wade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta krátkých snímku  z nichž některé dokážou vzít dech tím jak jsou geniální a mají skvělou animaci. Jednoduše je to pecka,která stojí za zhlédnutí a i když se našli  také slabší části bylo jich rozhodně o dost méně než těch co mě buď bavili nebo mě ohromili.  ---1.série 4/5 --- 2.série 3/5 ---3.série 4/5 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ako to má človek hodnotiť a komentovať, keď je každá časť o inom? Nejdem sa vyjadrovať ku každej časti, ale napíšem všeobecne, že obzvlášť kvôli niektorým epizódam, musím dať určite plný počet bodov. Moje najobľúbenejšie časti sú z vesmíru, hlavne s vymakanou počítačovou animáciou. Asi najobľúbenejšia časť je S2E3 Pop Squad. Neskutočný Noir štýl. Je to akoby 50.roky minulého storočia ale v budúcnosti. Takže akoby rok 2050, aj keď ten skutočný tak vyzerať nebude. Neskutočne som si trhal vlasy, že viac z tohto sveta a príbehu neuvidím. Naozaj výborné mnohé časti, ktoré stoja za opätovné pozretie. (10.2.2022) ()

Galerie (96)

Zajímavosti (35)

  • Zimův umělecký styl se podobá stylu A.M. Cassandreho. Ten se specializoval na grafické plakáty složené z jednoduchých geometrických tvarů a gradientních kompozic s využitím geometrie k vytvoření obrázků. (Sancoo)
  • V jedné z alternativních budoucností se první ženou na měsíci stala Janine Lindemulder. Toto jméno patří jedné z největších německých pornohvězd přelomu 20. a 21. století. (NiWi)
  • Logo na uniformě a družici je téměř totožné s logem videoherní společnosti Bethesda game studios. (Guilemot)

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama