Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Polda, co dostal na starost boj s přelidněním, se musí srovnat s vysokou cenou svojí práce – i když to bude pár lidí stát život. (Netflix)

Recenze (51)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně vystavěná epizoda, která na malém prostoru perfektně pracuje s myšlenkou dlouhověkosti. Jasně, jsem si absolutně vědom toho, že hraje na city a "snaží se zapůsobit". Ale to nemění nic na tom, že já to žeru. Forma, jakou je svět "Pop Squad" představený mě jen utvrzuje v tom, že některé "povídky" by si zcela určitě zasloužily celovečerák nebo minisérii. A ani bych se nezlobil, kdyby si tohle vzal na starost někdo jako Denis Villeneuve. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní animace a hezky zpracovaný nápad o nesmrtelnosti lidstva. Trošku to tématem připomíná knihu od mého oblíbeného autora N. Shustermana – Smrtka. Asi bych ocenila rozvinout tento nápad, ale chápu, že do 17 minut se toho zas tak moc nevejde. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do třetice všeho dobrýho! Konečně! Na takovouhle epizodu jsem přesně čekala. Pořádná dávka deprese a existencionalismu, ach ano prosím! Tohle je přesně jeden z těch dílů, kterej by udělal skvělej film nebo rovnou seriál. Je pravda, že je to taková ta klasika "policajt pracující pro vládu najde empatii a změní strany", což už tady bylo milionkrát, ale co už, když je to dobře udělaný.. A že to bylo zatraceně dobře udělaný. Ta atmosféra, napůl dystopie a napůl utopie (podle toho, ze který strany to vezmete). A animace byla taky úžasná, nádherná jako svině. Jo a taky se mi děsně líbí ten konec, kterej vlastně nebyl žádnej happy end, protože se nic nezměnilo, cápek umřel a život jde dál stejným tempem. Pořádnej pesimistickej konec, tak se mi to líbí. Hodnocení: už jsem přestávala doufat v budoucnost týhle série, ale naštěstí třetí díl ji přišel zachránit/10 ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Depresívny svet so zaujímavou morálnou myšlienkou. Hlavná postava, ktorá aj napriek práci divákovi prirastie k srdcu. Pekná animácia. Uspokojujúci koniec. Inak to asi ani nemohlo skončiť. Alebo mohlo, ale neviem, či by som bol tak spokojný, ako som teraz. Oproti prvým dvom katastrofálnym dielom sa jedná o rapídny posun v kvalite. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne slušná časť. Téma je velice osobná. Svet vyzerá zaujímavo. Nádherná realistická animácia (ktorú teda už dobre poznáme). No... Z tohto námetu by som si vedel veľmi dobre predstaviť aj celovečerák. (!Spoilers!) S tým rozdielom, že hlavný hrdina by neumrel (pokiaľ vôbec umrel), ale pridal by sa na stranu tých tzv. plodičov a rozpútala by sa revolúcia v snahe zvrátiť tento zvrátený systém. ()

Reklama

Reklama