Reklama

Reklama

Pokémon: První film

  • Japonsko Pocket Monsters: Mewtwo no gyakushū (více)
Trailer

Obsahy(1)

Animovaný film založený na úspěchu japonských televizních seriálů a Nintendo her je situován do fantastického světa obydleného vedle lidí také 150 druhy imaginárních příšerek, nazývanými Pokemon. Každá z nich má nějaké speciální schopnosti a dovednosti. Čekatel na titul Mistr Pokemon Ash Ketchum, jeho přítel profesor Oak a další přátelé spojí své síly s elektricky nabíjeným Pokemonem zvaným Pikachu. Jejich rivalové Jesse, James a Meowth, známí jako Raketový tým se snaží Pikachu ukrást a s jeho pomocí získat nadvládu nad všemi Pokemony. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

rogger 

všechny recenze uživatele

Tento film je sklamaním po pribehovej stránke aj po stránke vhodnosti pre detského diváka. Väčšina filmu sa odohráva v ponurom svete a myšlienkach zapor nej postavy (Meowth Two), zápasenie medzi pokemonmi nemá zmysel a je skôr zobrazené ako utrpenie. Veľa negatívnych myšlienok, nezmyselného násilia a absencia humoru tento animák uplne diskvalifikuje. Neodporúčam pre deti! ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Když jsem film viděl prvně asi v 10 letech, byl jsem unešen, i ono citové vydírání na mě zbralo a řval jsem jak želva. Jenže teď po devíti letech, jsem film našel ve skříni a musím říct, že je to opravdu pakárna. Ash s Pikachu jsou tak kladný, až mi byli protivný, a tak postavou mi neblíž byl záporák MewTwo. Dost jsem se v během filmu ztotožňil, s jeho filozofií, vymýtit všechny trenéry i pokemony.. :-D ()

Reklama

DHDV 

všechny recenze uživatele

Nemá smysl tento film hodnotit z pohledu dneška, kdy polovina dětí nevím co to je Pokemon. Prostě ta doba je pryč.Byl první a povedený! Ted bych si to nepustil, ale tehdy to bylo famózní. Vím, že někteří to hodnotí špatně jen kvůli názvu Pokemon. Jen bych chtěl vědět, kolik z vás to ve skutečnosti vidělo. Není to film pro člověka, který teď řeší jaké auto koupí, a možná ani ne pro dnešní děti. Nezasáhla je Pokemánie. Ale na tu dobu to byl graficky a dobře odvedený počin, včetně příběhu. Další díly sem neviděl, jelikož mě už nezajímaly. Ale rozhodně neodsuzuji. ()

MRK odpad!

všechny recenze uživatele

oproti seriálu, ktorý bol aspoň občas zaujímavý je toto hodina a pol hovadiny kompletne s dejom, ktorý sa dá zhrnúť na dve vety otravným pikachum a nechutne akože dojemnými scénami, ktoré kazili aj seriál škaredou animáciou hudbou out a ešte aj deti budú sklamané, keď zistia, že sa utratené vreckové a rozbité prasiatko dostali len ďalší diel seriálu ()

HEED odpad!

všechny recenze uživatele

Protože i mě pohltily marketingové kartičky, neváhal jsem a zašel jsem si na pokemon první film. Tenkrát mě to stálo 150kč. Těch peněz budu litovat na dosmrti. Blbost, blbost a ještě jednou blbost, nechápu jak jsem vydržel sledovat seriál. Pokud by tedy stál lístek do kina všude okolo 150kč?, tak by film vidělo asi 1 090 964 lidí, což není zase tak moc, na to kolik to vydělalo. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (3)

  • Keď ide Fergus ku Gyaradosovi po tom, čo Mewtwo odrazil jeho Hyper Beam, môžeme vidieť na zadnej strane Nidokinga, ale Fergus má Nidoqueena. (patrik1177)
  • Ve filmu navazujícím na seriálová dobrodružství můžeme slyšet Pokémona poprvé doopravdy mluvit, přestože neotvírá ústa. Pokémon Mewtwo používá ve filmu lidskou řeč namísto vydávání obvyklých pokémonních citoslovců, často totožných se jménem daného Pokémona. (FFilipCZ)
  • Keď sa Brock pozerá na obraz sestry Joy, v detailnom zábere naň Brock vrhá tieň, ale v predchádzajúcom zábere nie. (patrik1177)

Reklama

Reklama