Reklama

Reklama

Pokémon: První film

  • Japonsko Pocket Monsters: Mewtwo no gyakushū (více)
Trailer

Obsahy(1)

Animovaný film založený na úspěchu japonských televizních seriálů a Nintendo her je situován do fantastického světa obydleného vedle lidí také 150 druhy imaginárních příšerek, nazývanými Pokemon. Každá z nich má nějaké speciální schopnosti a dovednosti. Čekatel na titul Mistr Pokemon Ash Ketchum, jeho přítel profesor Oak a další přátelé spojí své síly s elektricky nabíjeným Pokemonem zvaným Pikachu. Jejich rivalové Jesse, James a Meowth, známí jako Raketový tým se snaží Pikachu ukrást a s jeho pomocí získat nadvládu nad všemi Pokemony. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Boomstick 

všechny recenze uživatele

Prvy z tusim dalsich 14 pokemon filmov mal este aku taku uroven.Animacia sice oproti inym anime filmom na hovno,ale tuto ma z niejakeho dovodu zaujala hudba a atmosfera.Pribeh je dost jednoduchy s plytkymy postavami ale za to niektore sceny boli super (hlavne ta ked zkamenel Ash...tusim som aj ja slzu vyronil ;) ).Neni to niejako super film ale ked som to videl vcera znovu na DVD tak som sa nenudil ()

HEED odpad!

všechny recenze uživatele

Protože i mě pohltily marketingové kartičky, neváhal jsem a zašel jsem si na pokemon první film. Tenkrát mě to stálo 150kč. Těch peněz budu litovat na dosmrti. Blbost, blbost a ještě jednou blbost, nechápu jak jsem vydržel sledovat seriál. Pokud by tedy stál lístek do kina všude okolo 150kč?, tak by film vidělo asi 1 090 964 lidí, což není zase tak moc, na to kolik to vydělalo. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemůžu jinak. Když jsem byl malej, tak jsem to žral a spomínám na to jako na úžasnej film. Dojemnější film jsem v životě neviděl. Když Ashe zmrazili a pak se pokémoni rozbrečeli a oživili ho. To jsem řval jako malej harant. Film jsem viděl asi před 10 lety a pořád si na tu scénu pamatuju. Nikdy jsem u žádnýho filmu nebrečel víc! A to jsem se u Titaniku smál. Ale tohle bylo prostě něco jinýho. Ale už se na to nikdy nepodívám abych si ten zážitek nepokazil. ()

acn 

všechny recenze uživatele

Jsem debil. Tedy, dle tvrzení několika desítek nejmenovaných lidí. Mám v sobě malinké dětátko. Metaforicky, samozřejmě. A jako tajný fetišista EZO.TV, Volejte Prasnice, Kolotoče a podobných výtvorů, které soudný člověk pošle do hlubin pekelných během vteřiny, musím i z nepsaného zákona mít nějakou náklonnost k Pokémonům. Yeah, i když jsem je všechny nechytil, tak mě to bavilo. Dokonce se nechám ovládnout i tou nostalgií a pořádně nasypu hvězdičky. I k těm dílům co jsem viděl to nasypu. Dokud tam šlo o to, jak dojmout dětičky, rozsévat hrdinství a všechny blbosti, tak to bylo dobrý. Dokonce i hezký lidský příběh. Teď mě omluvte, jdu vytáhnou Game Boy. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že Pokemon film je lepší než samotný seriál. Zatiaľčo ten ma nikdy nedokázal nejakým spôsobom zabaviť a bolo v ňom viac vecí, ktoré ma od sledovania skôr odradzovali ako priťahovali, film sa tých nedostatkov zbavuje alebo ich je menej. Čo ma dosť prekvapuje je, že som od filmu očakával zážitok príšerný a hrozný (t.j. jedna hviezda z piatich), avšak nakoniec film dopadol ako solídny priemer. Niektoré momenty sú tu silné (zábery, ako musia medzi sebou nedobrovoľne bojovať roztomilé tvore), niektoré slabšie (začiatok a až príliš unáhlený záver), avšak vo výsledku sa jedná o fajn zážitok. Sú tu emócie, je tu fajn hudba, rozvitejší príbeh,.. film obsahuje to, čo by mal seriál mať no nemal, a naopak nemá to, čo seriál mal, avšak obišiel sa aj bez toho (už to, že tu Misty nie je tak otravná z toho robí omnoho lepší zážitok). Z mojej strany spokojnosť. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (3)

  • Keď sa Brock pozerá na obraz sestry Joy, v detailnom zábere naň Brock vrhá tieň, ale v predchádzajúcom zábere nie. (patrik1177)
  • Keď ide Fergus ku Gyaradosovi po tom, čo Mewtwo odrazil jeho Hyper Beam, môžeme vidieť na zadnej strane Nidokinga, ale Fergus má Nidoqueena. (patrik1177)
  • Ve filmu navazujícím na seriálová dobrodružství můžeme slyšet Pokémona poprvé doopravdy mluvit, přestože neotvírá ústa. Pokémon Mewtwo používá ve filmu lidskou řeč namísto vydávání obvyklých pokémonních citoslovců, často totožných se jménem daného Pokémona. (FFilipCZ)

Reklama

Reklama