Reklama

Reklama

Dark Waters

  • USA Dry Run (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Psychologický thriller rozpráva skutočný príbeh právnika Roberta Bilotta (Mark Ruffalo), ktorý odhalí spojenie medzi záhadnými úmrtiami a chemickou spoločnosťou DuPont. Bojuje za to, aby pravda vyšla najavo. (dixx)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (145)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Ruffalo zopakoval úspěšný recept z oscarového Spotlightu a vsadil tak svou vlastní produkcí na jistotu. Typově se totiž jedná o úplně stejný film, akorát se zde neodhalují neduhy v církvi, ale v mega korporátní chemické společnosti. Pokud Vás baví tento typ filmů, tak byste neměli Dark Waters vynechat. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film je to průměrnej a nijak mě ze židle nezvedl. Kvalit např. takové Erin Brokovich nedosahuje, prostě protože tlustej a unavenej Mark Ruffalo není tak zajímavej a výstupy jeho ženy, které mají navodit domácí nepohodu prostě nefungují. DuPont ale znám a naprosto jsem netušil, že jde o nepokrytě zlou korporaci. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Téma korupce bohatých korporací a odpovědnosti. Téma toho environmentálního thrilleru je tak silné, že bez námahy rozmotává uzel faktů zabalených do zápletky. K tomu ještě přispívá svým výkonem Mark Ruffalo jako ústřední postava. Možná by nemusel být tak domýšlivý a předvádět normálnější chování. Film je působivý a zároveň děsivý. Po shlédnutí i ti, kteří věří ve spravedlnost asi začnou mít pochybnosti. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Znepokojující a mrazivé soudní thriller-drámo, které nejvíce těží z poutavé režie, šikovně budované tenze a hlavně skvělého výkonu Marka Ruffala, jenž se zde vyřádil i v jiné roli než jak jej běžně známe jako Hulka. Celá kauza je extrémně zajímavá, boj skupiny právníků proti velkému korporátu, který roky vědomě tráví vodu a ovzduší Virginie, je šílený a divák je celkem dobře vtažen do celého příběhu a jen netrpělivě čeká na konečné rozuzlení a verdikt. Má to pár hluchých míst, ale jako celek je to víc než dobré a množství informací, které se z filmu člověk dozví, je k nezaplacení. Tyhle soudní napínavé tahanice prostě můžu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VY ŽALUJETE DUPONT? TAK TO PŘEJU HODNĚ ŠTĚSTÍ.…“ /// Taková klasika – neohroženej sebevědomém průmyslovej gigant vs člověk. Naštěstí tady máme i budování důvěry v systém, takže válka Roberta Bilotta má hlavně lidskej rozměr, než aby šlo jen o nějaký soudní drama. Vlastně to nečekejte. Tady jde o tu cestu k němu. Zjištění jsou to drastický, takže chápu, proč se tady sešel solidní hereckej ansábl. Ale chybí tomu víc napětí. Přesto z toho příběhu asi vymáčkli maximum. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Moje holčička má pusinku plnou černejch zoubků. /// Thx za titule ,,Cibina“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Herec Mark Ruffalo už druhýkrát na filmovom plátne má čo dočinenia s americkou spoločnosťou DuPont. V roku 2014 si už "spoluprácu" s rodinou Du Pont vyskúšal vo filme Hon na líšku. (MikaelSVK)
  • Natáčalo sa v americkom štáte Ohio, predovšetkým v meste Cincinnati na juhozápade tohto amerického štátu. (MikaelSVK)
  • Cena akcií firmy DuPont klesla o 7,15 bodu ze 72,18 na 65,03, a to v týdnu, kdy byl tento film uveden do kin (12. 11.  2019). (Michnak)

Reklama

Reklama