Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
USA, (1993–2023), 102 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Bruce Miller

Hrají:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(273)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Recenze (321)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Jako kulisa je to v pohodě, ale není to ten typ seriálu, kdy bych se těšil na každý další díl... Frasier navíc funguje na tom samém debilním principu jako Big Bang Theory, kde se "živé" obecenstvo směje každé větě... Ale na ty postavy si rychle zvyknete a pokud to není zrovna "citový" díl, bývá to občas dosti crazy! :) ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Kvalitní americký sitcom, který trestuhodně zmizel z českého vysílání po pár dílech. Naštěstí nám Markíza podala záchranou ruku a ujmula se Frasiera se ctí. Slovenský dabing na nejvyšší úrovni je mnohdy lepši než originál. To se o namluvených seriálech nedá často říci. Obdivuhodných 11 sérií si udržuje stále stejnou kvalitu, což je ještě úctihodnější. Frasier je jeden z nejlepších sitcomů, co se kdy vysílali. Dokud nevyzkoušíte, nemůžete pochopit. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

V našich končinách málo známý seriál. Já ho znám z dřívějších dob ze slovenské Markízy a nedám na něj dopustit. Zapomeňte na záchvaty smíchu, pokud vám nestačí opravdu málo; Frasier není ten typ seriálu, kdy se popadáte za břicho celých dvacet minut. Jedná se o lehký, oddechový, suchý humor. Tudíž si ho pustíte spíš sami k odpočinku po náročném dni než před kamarády, abyste se vytáhli, co nového jste na internetu "splašili". Frasier, psychiatr se svou vlastní rádiovou šou žijící se svým invalidním otcem, jeho psem a služkou Daphne, do které je tajně zamilován jeho bratr Niles, též psychiatr. Dokázal bych si Frasiera představit na jedné ze zavedených televizních stanic, třeba místo nesmrtelných Přátel, Sabriny nebo Krok za krokem, které jedou dokola snad už po sté. Bohužel. Jediný, kdo našel odvahu Frasiera uvést je nová TV Cool, což při vší úctě až takové terno není... 90% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nikdy nepatril medzi moje obľúbené, ale spomínam si, že som ho aj tak z nudy v televízií pozerával. Na pár veciach sa dalo zasmiať, ale inak to bola jedna časť za druhou plná nudy a núteného humoru. Nepáčila sa mi ani jedna jediná postava a dabing ma tiež neoslovil. Takýto druh humoru mi veľa nehovorí a v tej dobe boli omnoho lepšie seriály a tiež sitcomy. Taktiež by už liezlo na nervy stále sa dívať na ten škaredý byt, v ktorom sa odohrávalo najviac scénok. K tomuto sitcomu by som sa už nikdy nevrátil. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Konečne seriál v ktorom sa riešia problémy, s ktorými sa stretávam aj v bežnom živote. Konečne seriál z mojej často opomínanej vrstvy. ...ale nie :o). Seriál je úžasný v tom, že sa vlastne píše sám. Je tu taká možnosť využitia kreativity scenáristov a to len na základe mnoho a mnoho konfrontácií. Máme tu súperenie medzi bratmi, spôsob života strednej a vyššej spoločenskej vrstvy, konfrontácia sexuálnych životov, prístupu k životu, spôsobu vyjadrovania a mnohých a mnohých ďalších stretov. Seriál sa nedá nič iné ako odporučiť a sledovať dookola. Zaručene sa vám nezunuje ani po X sledovaniach. PS: Ďalší seriál, v ktorom slovenský dabing je omnoho lepšie lezúci do ucha ako český. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (74)

  • Byt Frasiera Cranea (Kelsey Grammer) sa nachádza vo fiktívnom bloku bytov v Seattli, takzvanom Elliot Bay Towers. Budova má 20 poschodí a na každom sa nachádza 14 bytov. (pravo)

Reklama

Reklama