Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 s poručíkem Tylerem uvízla na planetě, kde na ně zaútočili Goa'uldi. Na SGC se vrací Sam, Daniel a Teal'c pro pomoc. Dozví se, že žádného poručíka Tylera (mimo ně) nikdo nezná. Myslí si, že jsou v jiné realitě, ale nemají důkazy. Sam se rozhodne díky počítači najít Tylerovu složku. Naneštěstí marně. Nikde o Tylerovi ani zmínka. To však není jediné překvapení – někdo se naboural do systémů SGC a prohlížel si složky SG-1 – uživatel 4574. Jackovi a Tylerovi se podařilo Goa'uldům utéct. Jenže takhle dlouho nepřežijí. (Varan)

(více)

Recenze (10)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E03 ⤶ Who the fuck is poručík Taylor z SG-1 ? Na základně mezitím rozbíhá vyšetřování Simmons, u kterého nikdo neví kdo to je a od koho má rozkazy. Mezitím Jack zachraňuje mimozemšťana, který se mu odhalí. ⤷ E05 ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená týmová epizoda, kdy SG-1 dostane nového člena, se kterým Jack uvázne mimo Zemi. Vidíme Jacka sžívat se s novým členem, zatímco zbytek SG-1 na Zemi zjišťuje, že nový člen vůbec neexistuje. Skvělá souhra Jacka a Tylera, cool schopnost maskování mimozemšťana Tylera (jeho skutečná podoba mi něco připomínala) a jak se o něj tým stará, i když není jeden z nich, trochu větší role pro Janet, na které tentokrát závisí pomoc Jackovi, slizký plukovník Simmons, který se snaží na SG-1 vyhrabat něco kompromitujícího (a že je z čeho vybírat) a Hammond, který jako obvykle hájí své lidi. Mimochodem, vždycky mi přišlo zvláštní, že se Simmons v seriálu jen tak objevil a až v jednom z pozdějších dílů jsme zjistili, k jaké organizaci patří (vlastně tedy nástupce Maybourna u NID). Dobrá linie na planetě (skvělé akční scény, Jack jako prvotřídní taktik boduje) i ta pomalejší z SGC nijak nebrzdí tempo epizody, spíš ji vhodně doplňuje. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná zápletka o členovi SG-1, ktorý v skutočnosti nejestvuje. A konečne vidíme aj takú cuzdiu rasu, ktorá sa svojim výzorom príliš ľudom nepodobá. Plus je tu aj presah na politiku so slizkým "Q". ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama