Reklama

Reklama

Vivárium

  • Irsko Vivarium (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vivárium je zpravidla uzavřené prostředí, určené pro chov zvířat či k jejich výzkumu. Jesse Eisenberg a Imogen Poots v artové alegorii koloběhu konzumní společnosti představují pár, který chce koupit rodinný dům. To zamilovanou dvojici zavede do zcela nové čtvrti Yonder. Velmi rychle ale pochopí, že něco nesedí; všechny budovy vypadají stejně a navíc se zdá, že kromě nich nejsou široko daleko žádní další obyvatelé. Situace se vyostří, když pár zjistí, že se ocitli uprostřed labyrintu. V bezpečí jednoho z domků vyhledá úkryt a snaží se vymyslet, jak z toho ven. V tu chvíli zazvoní zvonek a na zápraží se objeví podivný balíček… (Future Gate)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (163)

kery- 

všechny recenze uživatele

Artová píčovina sázející spíše na monotónní formu, než na hodnotný obsah. Od začátku do konce je to výsměch, hra o čas (dát tomu délku filmu) a peníze (když tam dáme 2 známá jména né úplně drahých herců, tak z toho možná i něco kápne). Nebavilo a pěkně sralo. Sice se říká "sto lidí = sto chutí", nebo že bychom měli názory ostatních snad i respektovat, ale tohle hodnotit pozitivně může pouze nesvéprávný kokot, a to je prostě fakt. Je vidět, že zdejším uživatelům z té karantény už pěkně hrabe... ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Film mě bavil od začátku až do debilního konce, který dojem z celého snímku pohřbil. Nic nevysvětleno, nerozřešeno a trapný konec. V Truman show se vše aspoň vysvětlilo zde i když od samého začátku jsem věděl o co go, tak jsem nevěděl o co nakonec go. Je to vlastně taková metafora na konzumní život, ale blbě natočená, že to ne každý divák pochopí. https://collider.com/vivarium-explained-lorcan-finnegan/ ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Vivarium je mysteriozna scifi drama,ktora ma fakt netradicny a skvely namet,to treba uznat,velmi dobry vyber hercov,myslim tym Imogen Poots a Jessa Eisenberga,boli presvedcivi,tempo je sice pomalsie,no v tomto pripade je to plusom a zaver bol zaujimavy,takyto druh filmov,ktore su vynimocne napadom mam moc rad,byt v ich situacii a este s tym malym dilinkom,tak sa zabijem...:-) ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Vivarium mi bolo odporúčané už dosť dlho, ale vôbec sa mi netrafilo do vkusu. Jesseho Eisenberga a Imogen Poots mám velmi rád, ale tu mi ich výkony prišli strašne mdlé a nevýrazné. Ani dejovo ma to vôbec nezaujalo, pretože prudké časové skoky mi vo filmoch vždy pokazia náladu a tu boli tak výrazné, že ma to s pribúdajúcimi minútami stále viac hnevalo. Niekomu to možno sadne, ale ja som sa tešil na niečo nezvyčajné, čo som v podstate aj dostal, ale v úplne inej podobe, než akú preferujem. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Výborná bizarní věc, u které mě několikrát přejel mráz po zádech. Vivárium umí být na jednu stranu černohumorně zábavné, když s nadhledem pozoruje snahu hlavních hrdinů řešit neřešitelnou situaci, do které se ne úplně vlastní vinou dostali, stejně tak ale umí pocuchat nervy, když odhalí, že zdejší bláznivý svět má nad hrdiny kompletní převahu a jakýkoli boj proti (ne)logice jeho fungování se může krutě vymstít. Zkrátka nápaditá hříčka jako stvořená pro chvíle karantény, jednoznačně trestuhodně podhodnocená. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama