Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (165)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Podobných filmů má Neeson na kontě stejně jako Statham Stathamovek. Dokonce i pár s hodně totožným námětem. Roli Toma Dolana, s typickým výrazem ukřivděného Neesona co se musí vydat na one-man-show cestu, aby došel spravedlnosti jsem mu věřil, proti němu tentokrát dva zlotřilí policajti a "nečekaně" jeden čestný policajt, na kterého se musí spolehnout. V podstatě víte jakým směrem se to bude ubírat, jak to nakonec skončí. Akční scény potěší a nezklamou. Z těch hodně podobně laděných je tohle o chlup nejhorší a zároveň v pohodě koukatelný film. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Liam Neeson sa po úspechu filmu Taken z roku 2008 zaradil medzi popredné akčné hviezdy súčasnosti. Jeho filmy o postarších mentoroch, ktorí sa vydávajú na cestu pomsty sa poväčšinou trafili do diváckeho vkusu a priniesli vcelku solídnu akčnú zábavu. Tentoraz je z Neesona bankový lupič, ktorý sa rozhodne svoje remeslo povesiť na klinec, aby sa mohol venovať svojej partnerke. Chce sa priznať FBI a odovzdať lup cca 9 miliónov aby dostal nižší trest. Netuší však, že o jeho lup prejaví záujem skorumpovaný agent, ktorý sa nezastaví pred ničím. Žiadna veľká honička sa však nekoná a na filme je poznať jeho neveľký rozpočet. Za celý film som sa dočkal troch krátkych prestreliek a zopár bitiek medzi Neesonon a oným agentom, ale chýba tu akékoľvek napätie a spád. A o záverečnej gradácii nemôže byť ani reč. Rozhodne jeden z najslabších thrillerov tohto roku. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Už po deseti minutách mi bylo jasné, že jsme to už viděl… jen díky šlendriánství jsem si neuložil hodnocení. Sestava ukázková (T-1000, Michael Westen ze Status: nežádoucí a dokonce i syn Johna McClanea). Tak proč mě to sakra nezaujal natolik, že jsem film nehodnotil? No to už si asi nevzpomenu. Každopádně film, krom toho prvního debilního rozhodnutí (aka záchvatu počestnosti), je zcela v pořádku a vše působí svižně, mile a bez iritujících momentů. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na filmu mne nejprve zaujalo jeho výborné obsazení, ale trochu jsem se výsledku obával. Nicméně snímek předčil všechna má očekávání, neboť jsme se dočkali velice promyšleného akčního krimi. Navíc Neeson opět ukázal, že i na stará kolena dokáže stále natočit drsňáka a rváče, což se většinou akčním hrdinům jeho věku moc nedaří (viz. filmy s Nicolasem Cage nebo Brusem Willisem). ()

Figu 

všechny recenze uživatele

I když obyč story je pro béčko jako stvořená, je to ukrutná nuda, plná špatných herců a směšných dialogů! Neesona mám rád, ale tyhle role mu od jistý doby už nežeru. Je zde jak zpomalenej film a namísto kladení bomb a pokulhávání po městě s pistolkou by mu slušely víc papuče s novinama... Navíc jeho láskohled a zamilovanost včetně nápravy v lepšího člověka... To je umělina! Kýč a prdel! Dal jsem to nadvakrát a to druhou půlku hodně s nechutí a nespasí to opravdu ani rádoby top rozseknutí bijáku s maketou bomby. Prostě tohle už ne Liame... 40% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)
  • Film je věnován milující vzpomínce na Lauru Lynn Williams. (Rominator)
  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)

Reklama

Reklama