Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (167)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pre balík prachov bol robený aj tento film. Ale všetci vieme, prečo sa nakrúcajú tieto typy old school akčnákov s Neesonom a dostávame presne to, čo akože chceme, respektíve cieľovka chce. A ide opäť o príjemnú jednohubku, ktorú som si rád vychutnal v kine a možno sa k nej niekedy večer v telke aj vrátim. Scenár je ale prekvapivo veľmi slušný, v tomto prípade skôr hapruje réžia, kedy je všetko viac menej vlažné, ale aspoň to má fajn atmosféru. Nejaká tá minúta navyše venovaná poriadnej akcii by snímke slušala, nemal by som potom problém ani s vyšším hodnotením. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád Liama Neesona a veľmi mi sedí, keď na staré kolena hraje drsňáka. No poslednú dobu zisťujem, že keď ho nerežíruje Jaume Collet-Serra za veľa to nestojí a vlastne ma to ani toľko nebaví. Príbeh fajn, postavy zaujímavé, dobrý herci tiež nechýbajú (Robert Patrick, Jai Courtney), akcia v norme. Jediné čo mu k tomu chýbalo bola strhujúcejšia réžia, ktorá pri iných akčných Neesonovkách nechýbala (Unknown, Non-Stop, Commuter). 60% - 3* ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Už po deseti minutách mi bylo jasné, že jsme to už viděl… jen díky šlendriánství jsem si neuložil hodnocení. Sestava ukázková (T-1000, Michael Westen ze Status: nežádoucí a dokonce i syn Johna McClanea). Tak proč mě to sakra nezaujal natolik, že jsem film nehodnotil? No to už si asi nevzpomenu. Každopádně film, krom toho prvního debilního rozhodnutí (aka záchvatu počestnosti), je zcela v pořádku a vše působí svižně, mile a bez iritujících momentů. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí bankovní lupič, který doposud nakradl ze sejfů 9 milionů dolarů, ale neutratil z nich ani šekel, protože celu dobu žije z výplaty, kterou dostával u mariňáků na začátku devadesátek, se zamiluje do single rozvedené recepční a rozhodne se nechat svoji minulost za sebou. Místo toho, aby nahromaděné prachy věnoval třeba já nevim potřebným, komunitě, organizacím, které se starají o znevýhodněné, tak se rozhodne udat a vrátit je spravedlnosti, načež se začnou dít věci. Lol, kdo tohleto píše proboha? Za mlada běžely v kinech taky všelijaký zvlčilosti, ale podobný nízkorozpočtový bludy o čtyřech postavách a jedné blbě nastříhané bitce byly celkem spolehlivě rezervovaný do zaprášených koutů videopůjčoven, kde měly k dispozici na odebrání čísílka i v pátek večer před Vánoci. Když to ještě spojíme s nejodpornější kamerou od Gemini Mana, musíme smutně přiznat, že kinodistribuce se v roce 2020 nemohla rozloučit hůř. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tak už nám po Cageovi a Willisovi aj Neeson zostúpil do druhej ligy. Aj keď Bruce s Nickom už medzitým hrajú okresný prebor s Pištou Seagalom. Liam sa tu naháňa s totálne B-čkovým kastingom, väčšinou no name herci + jeden z kráľov B-čka Robert Patrick v malej roličke. Dej stupídny a milionkrát otrepaný - čestný zlodej, nečestní policajti... Do toho katastrofálne efekty - výbuch s následným ohňom vyzerá, že by lepší vedel spraviť aj poloamatérsky programátor. Veľmi slabých 40% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Film je věnován milující vzpomínce na Lauru Lynn Williams. (Rominator)
  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)
  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)

Reklama

Reklama