Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ide o pomerne vydarený film, ktorého hlavnými ťahúňmi sú Anthony Mackie a Frank Grillo. Obaja podávajú kvalitné a výrazné výkony. Spolu potom tvoria dobrý tím a keďže sa na plátne nestretávajú po prvýkrát, tak si aj dobre rozumejú. V poslednom rade je potom nutné vyzdvihnúť aj soundtrack, ktorý je, dalo by sa povedať, jedným z nosných pilierov celej snímky. Použité skladby skvele podčiarkujú celú náladu tejto akčnej snímky a prináša so sebou aj početné odľahčené momenty. Na druhú stranu sa však príbeh stáva miestami trochu neprehľadným, pretože si postavy nedajú ani chvíľu pokoja, je ľahké sa v deji chvíľami strácať. Všetko sa vďaka tomu zdá byť tak nejako uponáhľané. Aj keď je plusom, že hodinu a dvadsaťšesť minút dlhý film ubehne naozaj rýchlo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi je jedno, či dať tejto pozerateľnej jednohubke dve či tri hviezdy. Problém nie je v scenári plného klišé, ani v hercoch, bez týchto hviezd by to bolo naopak ešte oveľa slabšie, ale v spracovaní. Joe Lynch točí extrémne rutinne, lokácie sú totálne šedé a nevýrazné a celé to pôsobí veľmi lacno. Akoby sa Netflix rozhodol po získaní slušných mien, že projektu nakoniec nebude venovať príliš veľa pozornosti a Mackie s Grillom a na druhej strane s Harden to vytiahnu nad priemer. Lynch ich snahu ale odignoroval. Poteší aspoň odkaz na Friedkina. 50% ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Další akčňák od Netlflixu a tentokrát se urodil snad asi zatím nejnudnější kousek, co tahle platforma v rámci své produkce vyvrhla. Zajímavé obsazení je možná tak to jediné, co by na snímku mohlo zaujmout. Trestuhodně slabý scénář se snad všemi myslitelnými neduhy, šablonovité od hlavy až k patě, té akce tu zase tolik není a k tomu podivně vykonstruované dějové zvraty. Tohle se prostě fakt nepovedlo. Nudnější akční slátaninu by člověk jen těžko pohledal. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Netflix se nedávno nechal slyšet,že už nebude točit kde co a začne si projekty dobře vybírat.Tohle buď vzniklo ještě před oním prohlášením,nebo by Netflix měl zvažovat výměnu toho kdo o tom rozhoduje.Point Blank je zřejmě nejslabší kus,který sem z dílny Netflixu viděl.Herce to evidentně nějak extra nebavilo,blbě to vypadá a děj je kombinací hned několika klišé s rádoby nečekaným zvratem,který tak jako tak vůbec nefunguje.Nuda a šeď...20% PS: ani mi nedošlo,že jde o remake.Přitom francouzskou verzi sem viděl a kdysi se mi dost líbila... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jelikož je dvojice Mackie/Grillo v Avengers velice k hovnu a zřejmě to i sami kucííí zjistili, zkusili to spolu sólo... No nebylo to vůbec zlý béčko! Anthony ukázal, že špetka herectví v něm přeci jen je a Frank přidal bijáku trochu toho výrazu drsoňe. Zápletka obyč, nicméně akce solidní. Klasická buddy movie, při které jsem několikrát zavzpomínal na Tango a Cashe. 55% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama