Reklama

Reklama

O život

  • USA Point Blank
Trailer

VOD (1)

Když je Paulova těhotná žena unesena, Paul (Anthony Mackie) musí z nemocnice zachránit nájemného zabijáka Abea (Frank Grillo). Abe má u sebe důkaz proti zkorumpovaným policistům, kteří na něj chtěli hodit vraždu. Oba muži spolu začnou nedobrovolně spolupracovat, aby odhalili skutečného vraha a zachránili Paulovu ženu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Dnes už klasická B-čková zábava z dílny Netflixu. Vždy to začíná dobrým nápadem, mnohdy i naprosto originálním, ale zabije to slabá režie a naprosto děravý a unylý scénář. Plus často velmi slabé herecké obsazení. Což je zde naprosto patrné. Anthony Mackie je pro mě opravdu herec malých rolí, protože film neutáhne. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už jsem myslel, že budu zlý a tuhle Netflix novinku odstřelím úplně, ale vlastně to dopadlo lépe než jsem čekal. Wheelman byl teda o něco lepší, nicméně skloubit Franka Grilla s dalším oblíbencem tohoto streamovacího giganta - Anthonym Mackiem se ukázal jako fajn tah a nenáročný divák si tento krátký, leč zaměnitelný thriller celkem užije. A tahle dvojka je bezpochyby největším kladem filmu. PS : Point Blank má absolutně nevkusnou a nehodící se hudbu. 6/10 ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ide o pomerne vydarený film, ktorého hlavnými ťahúňmi sú Anthony Mackie a Frank Grillo. Obaja podávajú kvalitné a výrazné výkony. Spolu potom tvoria dobrý tím a keďže sa na plátne nestretávajú po prvýkrát, tak si aj dobre rozumejú. V poslednom rade je potom nutné vyzdvihnúť aj soundtrack, ktorý je, dalo by sa povedať, jedným z nosných pilierov celej snímky. Použité skladby skvele podčiarkujú celú náladu tejto akčnej snímky a prináša so sebou aj početné odľahčené momenty. Na druhú stranu sa však príbeh stáva miestami trochu neprehľadným, pretože si postavy nedajú ani chvíľu pokoja, je ľahké sa v deji chvíľami strácať. Všetko sa vďaka tomu zdá byť tak nejako uponáhľané. Aj keď je plusom, že hodinu a dvadsaťšesť minút dlhý film ubehne naozaj rýchlo. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jelikož je dvojice Mackie/Grillo v Avengers velice k hovnu a zřejmě to i sami kucííí zjistili, zkusili to spolu sólo... No nebylo to vůbec zlý béčko! Anthony ukázal, že špetka herectví v něm přeci jen je a Frank přidal bijáku trochu toho výrazu drsoňe. Zápletka obyč, nicméně akce solidní. Klasická buddy movie, při které jsem několikrát zavzpomínal na Tango a Cashe. 55% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Solidní Mackie, solidní Grillo, solidní hodina a půl. Pokud se dá nějaký film počastovat slovem "průměrný", je Point Blank přesně takový. Béčkovci od Marvelu si odskočili a natočili si s Netflixem variaci na tisíckrát omílaný scénář. Oba jsou naštěstí ve svých rolích ok, takže Vám těch 90 minut celkem uteče. Na odpočinek fajn, ale už se k tomu nikdy nevrátíte, dokonce nebudete za rok vědět, že jste to viděli. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama