Reklama

Reklama

Vlak do Busanu 2

  • Jižní Korea Peninsula (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj filmu se odehrává 4 roky po vypuknutí zombie apokalypsy ve filmu Vlak do Pusanu (2016). Korejský poloostrov je zdevastovaný a bývalý voják Jung-seok (Dong-won Kang), kterému se podařilo uniknout ze zámoří, je pověřen návratem a nečekaným potkáním s přeživšími. (TommyZR)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (104)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Bohužel si lidi naivně mysleli, jak to bude stejné jako jednička, která asi měla přeci jen něco do sebe, když se o ní tak mluvilo, ale na mě osobně to působilo jako nedotažený průměrný snímek, kterým je i ono pokračování, ale v jiném slova smyslu, protože Peninsula měla takřka dvojnásobný rozpočet než její předchůdce, ale vidět to teda moc není. Nejvíce to jde poznat na honičkách v autech, které vypadají jako z podprůměrného béčkového průseru, ale na druhou stranu i ty honičky zabaví, stejně tak jako příběh, který je zajímavý, provedení je sice věc druhá, ale rozhodně nemůžu pouze kritizovat. Emocionální závěr klasicky přetažený, ale opět, jsem schopen to přehlédnout a nechat vyloženou kritiku na ostatních ovcích, které se podívají na hodnocení a automaticky dávají jednu hvězdu. Lepší 3* ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Za mě skoro lepší než vyhajpovaná jednička... Ta měla sice parádní start epidemie, ale na konci mě doslova nasrala nekonečným protahováním každého melo-dramatického momentu do nekonečna ... Tady dvojka se snaží na nic si nehrát a být prostě relativně přímočarým akčňákem.. na korejské protahovačky melodramat sice taky dojde, ale tentokrát až fakt úplně na konci . ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

S originálem to nemá společné zhola nic. Koncept výletu do post-apo zombie velkoměsta i temné filtry slibují hodně, fajn jsou i postavy a jejich obsazení. Padá to ale na přehnaně digitálních a nereálně zrychlených akčních scénách jako z videohry, na logických nesmyslech a na ultra-sentimentálním závěru jak z telenovely, který rozpačité pocity definitivně srazí na dvě hvězdy. Měli zůstat na lodi a vyhrát si s jejím prostředím, které nabízelo prostor pro další porci nápadů, na kterých stál vlakový Train to Busan. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Návrat na zombiekmi prelezený polostrov nie je vôbec taký hravý ako predchádzajúci zárez. Vlak sa odstránil a máme tu predstavenie kórejského prístavu 4 roky po vypuknutí nákazy. Príbehovo to ponúka iba jeden dobrý nápad - "Pome tam, šak sú tam peniaze!" - čo si dovolil aj Snyder ukradnúť. Po formálnej stránke sa na to pekne pozerá, tmavé filtre pôsobia fajn, len ma doslova urážali CGI efekty. Záverečná auto naháňačka je síce nabušená, ale vyzerá to ako stará počítačová hra. A taktiež ešte jedno prekvapenie, ale v zlom: niekto si myslel, že podojí slzné kanáliky diváka, bohužiaľ plačú len postavy vo filme (som sa celý čas obzeral, kde je Will Smith). ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Jednička je jeden z nejlepších zombie filmů ever. Takže je tak nějak jasné, že člověk dříve či později sáhne po pokračování. Nevim co to bylo, ale s luxusní jedničkou to nemá nic moc společného... tohle bylo totálně o ničem a 116 minut ztráty času. Dong-won Gang mám ráda, ale tady při výběru trochu přestřelil. ()

Galerie (36)

Související novinky

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

27.04.2020

Režisér korejského zombie hitu Vlak do Pusanu z roku 2016 Sang-ho Yeon chystá pro Netflix novou animovaní sérii. Ještě letos by měl režisér přivést do kin pokračování svého zombie hororu pod názvem… (více)

Reklama

Reklama