Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam Wilson aj Bucky Barnes sa vďaka víťazstvu Avengerov vrátili medzi živých, ich život však ani zďaleka nie je ideálny. Sam zisťuje, že jeho neprítomnosť znamenala pre rodinný podnik katastrofu. Okrem toho ho ťaží bremeno, ako naložiť s odkazom Steva Rogersa. Buckyho zatiaľ sužujú výčitky svedomia za to, čo urobil ako Winter Soldier. Je rozhodnutý odčiniť všetko zlo, ktoré napáchal. Zisťuje, že i keď mu iní možno odpustili, odpustiť sebe samému môže byť oveľa ťažšie... (ČSFD)

(více)

Recenze (68)

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezdy mi u seriálů většinou nevadí, ale tady jsem se fakt nudil. Za zmínku stojí opravdu jedině úvodní akční scéna a ta úplně poslední s US Agentem, to mezitím byla převážně celkem nudná vata s pár světlými chvilkami. Cením návrat Batroca a Rhodeyho, ale na vyšší hodnocení to bohužel prostě nestačí. Věřím ale, že v dalších epizodách se FAWS rozjede a bude to nakonec stát za to... aspoň si mám další hvězdičky na co šetřit. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím že první epizoda působila jako dobrý úvod do seriálu. Buckyho i Samova osobní linka fungovaly skvěle, a Sam konečně dostává prostor v popředí a prohlubuje se jeho příběh. Doteď fungoval jen jako sidekick pro Steva, ale pokud mohu soudit podle první epizody, řekl bych, že svou vlastní show (s Buckym) s přehledem utáhne. Dočkali jsme se Avengerů řešících problémy skutečných lidí, ať už Sam snažící se získat hypotéku pro svou sestru, tak i Bucky chodící na terapii a snažící se začlenit do reálného, lidského života. Ona čtvrtá fáze vlastně zatím celkově působí jako taková terapie pro Marvelovské hrdiny jak už jsme ostatně viděli ve vanda vision s vandou i když tam se tedy terapie poněkud zvrhla. Znovu také vidíme, jaký dopad měla všechna ta lusknutí na svět. Camea potěšila, i když jsme o nich už dopředu věděli, a mám pocit, že jsme tyto postavy v této sérii neviděli naposledy. A nemohu nezmínit akci ta vypadá opravdu naprosto fenomenálně, skutečně filmová kvalita. Létající může s křídly nikdy nevypadal tak dobře. Celkově velice solidní epizoda, výborně vybalancovaná akce se všemi ostatními prvky, emoce fungují na jedničku. Dávám tomu velice slušné 4 hvězdy - neměl bych problém dát i 5, ale ty si radši schovám na pozdější díly, na které se velice těším. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ No do kelu! Asi dostávam alergiu na tvorbu od Marvelu. To myslia ako vážne? Úvod odpália veľko tonážnou akciou, za akú by sa nehanbil nijaký kino blockbuster ... ale tak bezducho naivnou, že to je ultra fest prehnané až trápne teatrálne. Potom nastúpi psycho analýza super hrdinov vracajúcich sa do normálneho života, vlečúcych si zo sebou aj neduhy z minulosti.... do života plného birokracije a nejakého možno súcitu, empatie, možno.... na záver to zabili s novým následovníkom ako že Captaina Americu, ako že paródia, už na čo je len toto dobré? /40%/ ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No uvidíme. Som zvedavý kam sa táto séria nakoniec dostane, lebo zatiaľ to nie je level, na ktorý som u Marvelu zvyknutý. Úvodná akcia je celkom fajn a má niekoľko slušných momentiek. Plus som si pri tom uvedomil, že kým niektoré Marvel projekty sú viac sci-fi tak "The Falcon And The Winter Soldier" pôsobí, že sa viac zamerajú na akčné momentky. A nemám s tým problém. No potom to začne byť celkom psychologické. A nemyslím tým, že je to zlé. Chápem Sama aj Buckyho a Thanosovo lusknutie im prinieslo veľkú dávku problémov. A záver? No uvidíme kam sa to celé vyvinie. Tento diel nedáva veľké množstvo informácií a neviem či ma vyslovene zahákol, ale som minimálne zvedavý čo bude ďalej. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale teda. Takovou porci debilnich klise jsme dlouho nedostali. Zacina to ok akci (na tv budget) se skvelym GSP. Ale co nasleduje me teda nezasahlo. Falcon se segrou bojuji se zlou bankou? To jsem jeste nikdy nevidel! Bucky chodi k psychologovi a snazi se pred sebou dokazat, ze ma dobre srdce? Na celuloidovem pasku to vidim poprve! Nuda. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (15)

  • Tato epizoda představuje Samovu (Anthony Mackie) sestru Sarah (Adepero Oduye) a synovce Casse (Chase River McGhee) a A.J.e (Aaron Haynes). V komiksech měl kromě Sarah také bratra Gideona. Děti Sarah byly Jody a nejmenovaná dcera. Gideon a jeho žena měli syna Jima, který byl podpůrnou postavou v komiksech Hulka. Ve filmu Neuvěřitelný Hulk (2018) se objevila postava Jima Wilsona (P.J. Kerr), ale není dosud známo, zda tato postava nějak souvisí se Samem. (Kubaaa97)
  • Samův (Anthony Mackie) kontakt, poučík Torres (Danny Ramirez), je založen na komiksové postavě Joaquina Torrese, který byl druhým člověkem, co si vzal plášť Falcona v sešitu „Captain America: Sam Wilson #6“. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama