Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam Wilson aj Bucky Barnes sa vďaka víťazstvu Avengerov vrátili medzi živých, ich život však ani zďaleka nie je ideálny. Sam zisťuje, že jeho neprítomnosť znamenala pre rodinný podnik katastrofu. Okrem toho ho ťaží bremeno, ako naložiť s odkazom Steva Rogersa. Buckyho zatiaľ sužujú výčitky svedomia za to, čo urobil ako Winter Soldier. Je rozhodnutý odčiniť všetko zlo, ktoré napáchal. Zisťuje, že i keď mu iní možno odpustili, odpustiť sebe samému môže byť oveľa ťažšie... (ČSFD)

(více)

Recenze (68)

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezdy mi u seriálů většinou nevadí, ale tady jsem se fakt nudil. Za zmínku stojí opravdu jedině úvodní akční scéna a ta úplně poslední s US Agentem, to mezitím byla převážně celkem nudná vata s pár světlými chvilkami. Cením návrat Batroca a Rhodeyho, ale na vyšší hodnocení to bohužel prostě nestačí. Věřím ale, že v dalších epizodách se FAWS rozjede a bude to nakonec stát za to... aspoň si mám další hvězdičky na co šetřit. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní akční scéna je naprosto špičková, ovšem pak seriál sklouzne k nezáživným dialogům a nic extra se neděje. Především podle mě Anthony Mackie není typ herce, který by utáhl celý film či seriál. On se na roli hlavního hrdiny vůbec nehodí. Falcon vždy byla vedlejší postava, a tak to také mělo zůstat. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale teda. Takovou porci debilnich klise jsme dlouho nedostali. Zacina to ok akci (na tv budget) se skvelym GSP. Ale co nasleduje me teda nezasahlo. Falcon se segrou bojuji se zlou bankou? To jsem jeste nikdy nevidel! Bucky chodi k psychologovi a snazi se pred sebou dokazat, ze ma dobre srdce? Na celuloidovem pasku to vidim poprve! Nuda. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádný unylý úvod do očekávané minisérie, po které byste všichni hned chtěli nějakou neutichající akci. Spíš řádné seznámení s tím, jak nelehký život mají obě postavy po událostech Endgame. Na mě zatím seriál i po té první opravdu startovací třičtvrtěhodince působí záživněji než většina dílů WandaVision. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi až po zhlédnutí jsem si uvědomil, jak moc jsou Falcon a Winter Soldier zajímavé postavy. Bucky má fakt komplikovanou minulost, je bez rodiny, všude kam se podívá, samý šrám a pronásledují ho jeho ohavné činy. I Sam je zajímavý... První akční scéna byla parádní. Sice pak už to bylo pomalejší, ale nevadilo mi to. Já si to užil. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (15)

  • Tato epizoda představuje Samovu (Anthony Mackie) sestru Sarah (Adepero Oduye) a synovce Casse (Chase River McGhee) a A.J.e (Aaron Haynes). V komiksech měl kromě Sarah také bratra Gideona. Děti Sarah byly Jody a nejmenovaná dcera. Gideon a jeho žena měli syna Jima, který byl podpůrnou postavou v komiksech Hulka. Ve filmu Neuvěřitelný Hulk (2018) se objevila postava Jima Wilsona (P.J. Kerr), ale není dosud známo, zda tato postava nějak souvisí se Samem. (Kubaaa97)
  • Zvěst o tom, že Steve Rogers (Chris Evans) je na základně na Měsíci, je odkazem na videohru „Marvel's Avengers“, kde byl transportován na satelit AIM jako vězeň. (Kubaaa97)
  • Na památníku se jmény lidí, kteří zmizeli při Thanosově lusknutí, najdeme jména mnoha lidí, kteří pracují nebo pracovali na filmech z MCU, např. jednoho z předních producentů MCU Victorie Alonso či scenáristy minisérie Dereka Kolstada. (NiWi)

Reklama

Reklama