Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Walker začíná ztrácet trpělivost se Samem a Buckym, když se dozví více o Karli Morgenthau. (Cever)

Recenze (46)

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten Zemo je parchant, Ale i tak naprosto super postava. Mám trochu pochybnosti o té holce od Flag Smahshers. Možná nebude zase až taková mrcha. Dostaneme ohledně ní nějaké to pozadí, její vysvětlení věcí... (Nebo se mýlím...) Zemo to pěkně umí s dětmi :D . Sice jsem chtěl s Walkerem trochu sympatizovat, ale ukazuje se, že to je prostě jenom blbec, kterému veškerá ta "moc" jako údajného nového Kapitána Ameriky stoupla do hlavy a myslím, že z něj bude nakonec totální psychouš .A vzhledem k tomu, co se v této epizodě stalo to i tak trochu chápu... Nejspíš se dočkáme i nového týmu, který bude podle mě na konci založen. Ten fight v tom pokoji byl naprosto boží. A konec... Walker to už prostě nevydržel a přepnul na berserk mod. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Súboj s wakandankami a to jak Buckimu vypne ruku bolo fajn ale zároveň to bol pekný výjeb. Náš nový cap si zrejme zobral sérum a po smrti jeho kamoša rozjebe hlavu jednému týpečkovi a je to celkom drsné(v rámci MCU samozrejme) ešte by ma zaujímalo čo kuje mladá carterová za pikle a kam sa podel náš barón zemo. A rozhovor sama s Karli bol super. A prekvapilo ma aj to, že Zemo si sérum nechce nechať ale ho zničil, ale zrejme nechce aby padlo do rúk dobrákov a urobilo sa viac hrdinov. ()

Reklama

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto bola šupa. Čim ďalej tým lepšie a lepšie. A ten koniec akože som nečakal. John Walker je sviňa. To bude ešte tak dlho nenávidená postava, že netuším či ho v blízkej budúcnosti niekto tromfne, ako okej naserie keď ti zabijú parťáka ale toto čo spravil na konci bol úplne šialený anarchický čin. Tento chlap nie je ani omylom hodný štítu Kapitána Ameriky. Som zvedavý na finále. Škoda, že to to bude už o dva diely. Ale teším sa na pokračovanie. ()

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvě nejvýraznější věci v novém díle jsou město a kapitán. Prahy si tady užijeme do sytosti, objektivně se tvůrcům povedlo vybrat hezké lokace a navozovat jimi tu správnou (a pro Američana mírně exotickou) atmosféru středo-/východoevropské metropole. Čistě subjektivně mi pohled na pasáž Lucerny nebo Zámecké schody jaksi boří iluzi, že bychom měli být někde v Pobaltí, ale zase mám radost, že vidím hrdiny od Marvelu na důvěrně známých místech. Pro děj zásadnější je pak kapitán, přesněji tedy John Walker, nový Captain America. Někteří sice tvrdí, že je jeho představitel Wyatt Russell herecké dřevo, mně ale přijde pro roli armádního panáka adekvátní. Je zajímavé sledovat jeho posun od vyznamenaného vojáka, jenž svou absenci superschopností podává jako pozitivum (alespoň ideově), k někomu, kdo ve světě kostýmovaných hrdinů dostává opakovaně nakládačku. Což nakonec vygraduje až k velice působivému závěru. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po lehce nevýrazném třetí dílu přichází nabušená epizoda, kde je snad každá scéna napínavá a většinou člověk neví, co postavy udělají v dalším okamžiku. Akce si dál udržuje kino kvalitu, stejně tak herecké výkony. Wyatt Russell (syn Kurta Russella!!) je jako John Walker řekl bych až geniálně otravný! Tak se těším, co bude dál! Hodnocení: 9/10                      Pro recenze a zajímavosti nejen ze světa Marvelu čtěte na Instagramu profil instageek_cz , díky!:) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (16)

  • Sam Wilson (Anthony Mackie) v čase 3:12 obdrží zprávu od Karli Morgenthau (Erin Kellyman). Jedná se o odkaz na debut Flag-Smashera, bojovníka za svobodu, v komiksu „Captain America #312“. (Kubaaa97)
  • Scéna, ve které Sharon (Emily VanCamp) prochází posprejovaným tunelem, se natáčela v Krog Street Tunnel v Atlantě ve státu Georgia, který je známý pouličním uměním. (Kubaaa97)
  • Scéna, ve které Bucky vyskočí z budovy, se ve skutečnosti natáčela u Národního divadla. Bucky vyskočí z balkonu Národního divadla do ulice Divadelní. Tato scéna se natáčela s kaskadérem bez Sebastiana Stana. (10milda)

Reklama

Reklama