Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hned jak Clint a Kate uniknou před novou hrozbou, spojí se proti sílícímu zločineckému spiknutí. (Disney+)

Recenze (35)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně lepší díl, ve kterém se něco děje. Hlavní záporačka je celkem sympatická a má motivaci pro dopadení Rhonina. Co mi ale pořád leze na nervy, tak jsou to rozhodně nepovedené vtipy. Jako třeba v situaci, kdy Kate s Hawkeyem uniknou celé bandě záporáků, načež si Kate vzpomene, že nevyvenčila psa. Ha ha. Stupidní jsou rovněž situace, kdy se hlavní hrdinové baví o důležitých věcech v taxíku a přitom se tváří, že je taxikář nemůže zaslechnout. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.díl. Clint s Kate se snaží co nejdříve vyvléknout z nepříjemné situace, v níž se nachází, přičemž jim v cestě stojí Hawkeyeova úhlavní nepřítelkyně. Respektive, Róninova, ale jelikož svoji identitu Clint stále přede všemi tají, a oblek si na sebe vzala i Kate, je jejich role v případu o mnoho horší. Při útěku z hračkárny, odkud se vysvobodili, čelí všichni Teplákovci množstvím vylepšených šípů. Jejich znovunavrácení se ale zdá býti v nedohlednu. Clint při všemožném utíkání přijde o naslouchátko, díky čemuž mu musí při telefonním hovoru s jeho nejmladším synem pomoci sama Kate. Tento okamžik jim dost možná pomůže prohloubit jejich stále napjatý vztah. Oba dva hrdinové, aby se jim podařilo zjistit více informací o samotné organizaci, se vkradou do domu Bishopových. Zde narazí Clint na snoubence její matky (...). 55 procent, další slabý díl, o němž vypovídá i krátkost tohoto komentáře. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz som sa zlakol, ze neuvidime legendarny teleskopicky mecik. :) Infantilnost strieda infantilnost, ale aspon nam pekne vykreslili zivot tajomnej unoskyne, jej schopnosti popri jej hendikepe. Renner posobi rovnako otraveny ako v predoslom dieli. Len pre skalnych a publikum, ktoremu tieto "teen vs. adult" doberacky imponuju. Do vaznejsich vod s tymto hrdinom zial asi nezabludime. Rychloposuv isti. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Skvělé využití šípů, interakce hlavních protagonistů a i emoční scéna s Nathem. Možná mi trošku vadí Clintovo chování v určitých situacích, ale to je minimum. Co je bohužel na tomhle seriálu hodně znát je rozpočet, a to hlavně ve scéně při autohoničce (to ovšem vynahrazuje skvělý one-take záběr). Zajímá mě co bude dál a setkání dvou postav na konci snad bude takové jak ho očekávám. ()

Pichloza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně si po tolika letech vyhrávají s druhy Clintových šípů a nedostáváme jen výbušné, normální a šípy s lanem. Dále tleskám nad skvělým a silným rozhovorem mezi Clintem s Natem, dobrou akcí v autě a v budově a opět úžasnou chemií mezi ústřední dvojicí. Teď jsem zvědav jak se konec vyvrbí v další epizodě a jestli to setkání skončí tak jak to znám z přelohy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Když Clint (Jeremy Renner) a Kate (Hailee Steinfeld) utíkají před Tracksuit Mafií, narazí na červený Dodge Challenger z roku 1972. Jedná se o odkaz na komiksovou sérii „Hawkeye Vol 4“, ve které společně před stejnými padouchy ujíždějí v tomto autě. (Kubaaa97)
  • Scénu, kdy Hawkeye (Jeremy Renner) a Kate Bishop (Hailee Steinfeld) skočí z mostu do vody, v pádu se otočí a vystřelí záchytný šíp, se podařilo natočit hned napoprvé. Herečka Hailee Steinfeld prozradila, že ač byla zprvu nervózní, nakonec to bylo zábavné a klidně by to zkusila znovu. (Azurovydrak)
  • V jedné scéně si můžeme všimnout zavřeného obchodu KB toys. Tento řetězec obchodů s dětskými hračkami skutečně existoval a v roce 2009 zbankrotoval. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama