Reklama

Reklama

Místnost sebevrahů. Hater

(festivalový název)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tomek Giemza (Maciej Musiałowski) je usvědčen z plagiátorství a vyloučen ze studia práva. Rozhodne se však tuto skutečnost skrýt a nadále dostával finanční pomoc od rodiny Krasucki (Danuta Stenka a Jacek Koman) – rodičů své přítelkyně z dětství Gabi (Vanessa Aleksander), do které se tajně zamiloval. Podvod však vychází na světlo. (sator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nenudící dramát o megabezskurpulózním psychopatovi, který nemá dobré úmysly. Práce s postavami mě nadchla. Hlavní antihrdina je schopnej, necouvne před ničím, ale je to furt mladík a dělá chyby. Filmově super po všech stránkách. Je to chytré a i když určitě ne neprůstřelné, tak v rámci filmu na jedničku. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Bravo Polsko! Tohle je opět absolutní režisérská pecka nejen Jana Komasy, ale celého polského filmového sboru. Jan Komasa tady volně navazuje na Místnost sebevrahů z roku 2011 a opět nám, i když trošku jinak, ukazuje, jaké nebezpečí na internetu může číhat pro každého z nás. Příběh je takřka geniálně vykonstruovaný. I když víte, k čemu se schyluje, stejně jste na konci totálně v šoku. Navíc se tu asi zrodila další polská herecká hvězda. Maciej Musiałowski toho svého introvertního psychopata zahrál totiž geniálně. Má takovej ksicht hajzla, kterého byste v temné uličce nechtěli potkat. Na plátně ale s radostí... ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Bizardná ukážka sociopatizmu a zneužívania sociálneho marketingu skrz najpovolanejšie komunikačné prostriedky dnešnej doby. Vždy si cením, keď je film sám o sebe postavený na inovatívnych vzorcoch a funguje na kvalitnej paralelnej substancii a zaujímavý je vo viacerých rovinách, ktoré by sa dali samostatne rozviesť. Svet Tomeka je virálny a fantaskný a pritom tak blízky súčasnému svetu prepojenia reality a sociálnych sietí. Možno menšie nedostatky preexponovanosti a prekombinovanosti nahrádza nápaditosť a vnemovosť, ktorá z diela doslova srší. ()

sator

všechny recenze uživatele

Tomek Giemza ( Maciej Musiałowski ) je  usvědčen z plagiátorství a vyloučen ze studia práva. Rozhodne se však tuto skutečnost skrýt a nadále dostával finanční pomoc od rodiny Krasucki ( Danuta Stenka a Jacek Koman ) - rodičů své přítelkyně z dětství Gabi (Vanessa Aleksander), do které se tajně zamilovala. Podvod však vychází na světlo. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Teraz už chápem, prečo Krzysztof Zanussi dostal toľko poľských filmových anticien. Jeho svet a svet Jana Komasu - miláčika dnešného poľského diváka, sú ani nie tak nezlúčiteľné, ale priam antagonistické. Filmy Komasu mi prídu surové, sebestredné, ale hlavne bezcitné voči ľudským slabostiam. Zanuussi chcel pomôcť svojim hrdinom byť lepším človekom. Čakám na nového Zanussiho. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach vo Varšave. Natáčalo sa od 28. októbra do 22. decembra 2018. (MikaelSVK)

Související novinky

Šarlatán má 10 nominací na polské Orly

Šarlatán má 10 nominací na polské Orly

24.04.2021

Polská filmová akademie zveřejnila kompletní seznam nominací pro Polské filmové ceny - Orly v rámci jejich 31. ročníku. Akademici letos vybírali ze seznamu celkem 130 děl, z čehož bylo 31… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama